Dzsudzsák Roberto Carlos csapattársa lesz?

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2011.05.18. 09:38
null
Dzsudzsákot ezúttal az Anzsival hozták hírbe (Fotó: Action Images – archív)
Dzsudzsák Balázst, a PSV magyar labdarúgóját Mahacskalába, Dagesztán fővárosába, az orosz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Anzsihoz várják – írta szerdai számában a Szport Ekszpressz című orosz sportlap.

Az újság internetes oldalának vezető hajnali híre szerint az Anzsinak sikerült megállapodnia a holland PSV 24 éves támadója szerződtetéséről.

A mahacskalai klubhoz a nyáron érkezik majd a magyar játékos, amikor megnyílik az átigazolási időszak.

KÉPBEN A HAMBURG IS

A német Bild információi szerint a Bundesligában szereplő Hamburg is kivetette hálóját Dzsudzsák Balázsra. A HSV az ügylet keretében a holland válogatott szélsőt, Eljero Eliát adná a PSV-nek a magyar játékosért cserébe.

A Szport Ekszpressz emlékeztetett arra, hogy Dzsudzsák 2007 óta a PSV futballistája, s ez idő alatt 155 mérkőzésen 57 gólt lőtt. Többször is a hónap játékosának választották Hollandiában, valamint a jelenlegi szezonban élen végzett a „kanadai listán", azaz a gólok és a gólpasszok összesítése alapján. Emellett rendszeresen meghívják a magyar válogatottba – írta szerdán a honlapján az orosz sportlap.

A Mahacskala legnagyobb sztárja jelenleg a brazil Roberto Carlos.

A szélső menedzsmentje a Nemzeti Sport Online-nak megerősítette az érdeklődést, de a megállapodásról nem tud.

„Tudunk az orosz csapat érdeklődéséről, ám arról nem értesültünk, hogy áll az egyeztetés a két klub között, voltak-e már egyáltalán konkrét tárgyalások. Ez a klubok belügye, nekünk akkor szólnak, ha megegyeztek, de mivel máig nem kaptunk értesítést, vélhetően még nincs megállapodás. Ha Dzsudzsák Balázsnak Oroszországba kellene utaznia, arról azért mi is tudnánk" - nyilatkozta az Anzsi Mahacskala érdeklődéséről a szélső ügyeit intéző Stars and Friends menedzseriroda részéről Fülöp Ferenc.

Érdeklődésünkre a PSV sajtóosztálya nem kívánta kommentálni az orosz sajtóban megjelent híreket.

A magyar válogatott szélsőt már számos klubbal hírbe hozták – köztük a szintén orosz CSZKA Moszkvával –, és a futballista a Nemzeti Sportnak úgy nyilatkozott, Spanyolországban, Angliában vagy Portugáliában tudja leginkább elképzelni a jövőjét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik