SZŰCS MIKLÓS 2019.07.27 23:12

Dzsudzsák itthon akarja befejezni; a Fradi-eredményesség titkai

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.


• Zalaegerszegen nagy örömmel fogadták az al-Ittihad Kalba légiósaként felkészülési mérkőzést játszó Dzsudzsák Balázst, aki többek között az emírségbeli megbecsüléséről, a közelgő Európa-bajnoki selejtezőkről és távolabbi terveiről is beszélt lapunknak, s mint mondta: „Amíg külföldön számolnak velem, valószínűleg marad a légiósélet, de nyilvánvaló, ez nem tart örökké”. Pietsch Tibor interjúja.

A dél-koreai vizes világbajnokságon női válogatottunk után férfi pólósaink is elbukták a bronzmeccset, így vízilabdában érem nélkül zártunk; a csalódott kapus, Nagy Viktor a helyszínről tudósító Roska Emese Boglárkának azt mondta, valószínűleg ez volt az utolsó vb-je. Ami pedig az úszást illeti, a szombatot – ilyen is van – érem nélkül zártuk: Milák Kristóf (100 pillangó) és Hosszú Katinka (200 hát) sem állhatott dobogóra, viszont a vasárnap szép reményekkel kecsegtet.

• A Ferencváros futballcsapata nyolc gólt szerzett eddigi három BL-selejtezős mérkőzésén, a zöld-fehérek szemre tetszetős támadásokból is képesek betalálni, és nem csak szögletek, illetve szabadrúgások után veszélyesek. Borbola Bence elemzése.

• Tündérek és boszorkányok. A Juventushoz szerződő Adrien Rabiot és édesanyja-menedzsere sajátos története kapcsán az olasz Sport Week magazin számba vette a férfifutball befolyásos hölgyeit. Csillag Péter írása.

• Vörös rémálom. A Formula–1 Német Nagydíjának szabadedzésein villogó Ferrari mindkét autója meghibásodott a kvalifikáción, így Lewis Hamilton simán megszerezte a pole pozíciót. Sebastian Vettel az utolsó helyről indul. Zsoldos Barna beszámolója.

• Vasárnapi Junior-mellékletünk tartalmából. EYOF: ez volt ám a fesztivál!; Kézilabda: emlékképek, érdekességek a magyar arannyal zárult győri U19-es leány Eb-ről; Kosárlabda: drasztikus lépések a fiúválogatottak sorozatos leszereplései után?

2019.09.10 08:52:00

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

Hazajött Amerikából, de csak azért, hogy áldozatra képes játékosokat keressen a Sporting Kansasnek.

2019.08.28 12:10:08

Légiósok KAMLER JÁNOS

„Amikor hétfőn Mainzba érkeztem, előtörtek az emlékek, annyi minden szép eszembe jutott.”

2019.08.27 23:39:39

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Felfoghatatlanul nagy a verseny, hatalmas a konkurencia.