Dzsudzsák ismét Bursában? Már csak idő kérdése!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.15. 14:39
Török lapértesülések szerint Dzsudzsák Balázs ismét Bursába utazott, nyilvánvalóan azért, hogy véglegesítse szerződését a helyi labdarúgócsapathoz. Más forrásból úgy értesültünk, hogy a szélső még nem tért vissza, de ez már csak idő kérdése...

A son.tv és a Bursasporda Bugün egyaránt arról ír, hogy a Dinamo Moszkva magyar szélsője a menedzserével helikopteren utazik a csapathoz, miután „kivillant a zöld lámpa” az átigazoláshoz.

A Nemzeti Sport Online ugyanakkor más, klubközeli forrásból úgy értesült, hogy a szélső egyelőre nem utazott vissza a török csapathoz, de nagyon úgy tűnik, hogy ez már csak idő kérdése, és jövő hét elején – a korábbi híreknek megfelelően – aláírhatja a szerződését. Úgy néz ki, az elvi megállapodás megszületett.

Szombat reggel arról írt a török sajtó, hogy a magyar válogatott 28 éves kapitánya évi kétmillió eurót kereshet a klubnál. A Dinamo Moszkva állítólag szintén kétmillió eurót szeretett volna kérni a játékosért, akinek a szerződése december 31-én lejár az orosz fővárosban, ám a Bursaspor 1.5 millió euróra „lealkudhatja” az összeget.

A török beszámolók szerint nemcsak Dzsudzsák érkezhet a Dinamo Moszkvától a „krokodilokhoz”, hanem a 26 éves francia középpályás, William Vainqueur is, aki tavaly nyáron került a csapathoz a Standard Liege-től. Érte további 4-5 millió eurót fizethet a Süper Lig legutóbbi 6. helyezettje, ám a klub célja, hogy mindenekelőtt Dzsudzsák ügyét lezárja.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik