Dinamo: „Miért ne tárgyalhatnánk Dzsudzsák eladásáról?”

Vágólapra másolva!
2014.04.30. 19:30
null
Dzsudzsák a Besiktas célkeresztjében (Fotó: Imago)
Dzsudzsák Balázzsal kapcsolatban az elmúlt napokban a Lazio és a Benfica jelent meg mint lehetséges érdeklődő a nemzetközi sajtóban. A Nemzeti Sport szerdai számában a játékos ügynöke, Vörösbaranyi József reagált a pletykákra, míg a sport.ru-nak a klub sportigazgatója, Guram Ajo nyilatkozott.

 

„Nem tudok konkrétumot – mondta a Nemzeti Sportnak a Benficával kapcsolatban Vörösbaranyi József, Dzsudzsák Balázs menedzsere. – Természetesen – ahogy eddig is – cégünk kapcsolatban áll különböző klubok képviselőivel, de nem először fordul elő, hogy a sajtóban megjelenik egyik-másik együttes neve. Azt elárulhatom, hogy amikor Balázs a Dinamóhoz igazolt, volt érdeklődés a lisszaboniak részéről, de arról nem tudok, hogy most is lenne.”

Korábban hallani lehetett a Lazio érdeklődéséről is, a menedzsert olasz újságírók is keresték ebben az ügyben, de nekik is azt mondta, amit nekünk: nincs konkrétum. Persze ha a játékost képviselő cég kapcsolatban áll egy neves klubbal, annak vezetői a legritkább esetben örülnek, ha a tárgyalásokról bármi idő előtt kiszivárog.

„Balázst kétezer-tizenöt december utolsó napjáig szerződés köti a Dinamóhoz – mondta. – A legfontosabb tehát, hogy mik a klub tervei vele. Bármelyik egyesület neve megjelenhet az újságban, s még alapja is lehet egyik-másik hírnek, de mindez nem számít, ha a moszkvaiak nem akarják elengedni. Ezért nemsokára Oroszországba utazunk, hogy egyeztessünk, akkor jobban lehet majd látni, mit tervez a Dinamo.”

Nos, a sport.ru-nak nyilatkozó Guram Ajo, az orosz klub sportigazgatója ezt a kérdést is érintette.

„Még senkivel sem tárgyaltunk Dzsudzsák Balázs ügyében” – mondta a sportvezető a Benfica-pletyka kapcsán

„De ha kapunk egy jó ajánlatot, akkor miért ne tárgyalhatnánk?” – reagált Ajo arra a felvetésre, hajlandó lesz-e a klub elengedni a szélsőt.

Dzsudzsák pontos kivásárlási ára nem ismert. A szélső menedzsere tavaly decemberben úgy nyilatkozott, hogy 13 millió euróért valószínűleg már elengednék, míg a héten olasz és portugál forrásokban már kilenc milliós összeg jelent meg, míg az orosz Izvesztyia napilap 11 milliós vételárról tud.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik