Dinamo Kijev: Kádárt az ifjúsági csapathoz irányították – klubot vált?

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2020.02.04. 09:26
null
Kádárt az ifjúsági csapathoz irányították (Fotó: dynamo.kiev.ua)
Kádár Tamás a szakmai stáb döntése értelmében a Dinamo Kijev második csapatával, vagyis az ifjúságiakkal készülhet hétfő óta – adta hírül az ukrán klub a hivatalos honlapján.

 

Ukrajnai beszámolók szerint Kádár Tamás nem vett részt a Dinamo Kijev hétfő esti edzésén. A szakmai stáb az ifjúsági csapathoz irányította, helyére a 20 éves, ugyancsak belső védő Olekszandr Romancsuk került fel az első keretbe.

A klub hivatalos honlapján számolt be a hírről, de részleteket nem közölt, és megkeresésünkre a játékos menedzsere, Varga Sándor sem kívánta kommentálni a történteket.

A döntés azok után meglepő lehet, hogy Kádár a csapat eddigi felkészülési mérkőzésein szerepelt, gólpasszt is adott, de tekintve, hogy régóta téma az ukrán sajtóban a távozása, könnyen lehet, hogy a hétfői döntéssel el is dőlt a kérdés, és Kádár Tamás már tavasszal sem az ukrán fővárosban futballozik majd.

A 29 éves, 57-szeres válogatott labdarúgó három év után inthet búcsút a Dinamónak, novemberben játszotta a 100. tétmeccsét a klub színeiben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik