Dinamo: 13 millió euróért már elengedhetik Dzsudzsákot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.06. 10:23
Dzsudzsák Balázs menedzsere, Vörösbaranyi József a Sport Klub dodzsem című műsorában elmondta a Dinamo Moszkvában játszó szélsővel kapcsolatban, hogy nem tárgyalnak arról, hogy a Fulhambe szerződjön.

„Dzsudzsák Balázzsal kapcsolatban mindig megjelennek hírek, de higgye el mindenki, ezeket nem mi gerjesztjük. Én is meglepve olvastam a Fulhammel kapcsolatos híreket. Jelen pillanatban ez nem aktuális. Nem kerestek minket, nem tárgyaltunk. Amikor a Fulhamnél még Martin Jol volt az edző, tartottuk vele a kapcsolatot, ő szerette volna Balázst szerződtetni, de nem hiszem, hogy meg tudtak volna egyezni a Dinamóval. A klubnál most egy új holland edző van, aki szintén ismerheti Balázst és ezért röppenhetett fel ez a hír, de nem tárgyaltunk velük” – nyilatkozta Vörösbaranyi József a Sport Klubnak.a Fulhammel kapcsolatos híreket. Jelen pillanatban ez nem aktuális. Nem kerestek minket, nem tárgyaltunk. Amikor a Fulhamnél még Martin Jol volt az edző, tartottuk vele a kapcsolatot, ő szerette volna Balázst szerződtetni, de nem hiszem, hogy meg tudtak volna egyezni a Dinamóval. A klubnál most egy új holland edző van, aki szintén ismerheti Balázst és ezért röppenhetett fel ez a hír, de nem tárgyaltunk velük” – nyilatkozta Vörösbaranyi József a Sport Klubnak.

A játékosügynök arról is beszélt, mi lehet az az összeg, amennyiért az orosz klub már elgondolkodna a szélső eladásán.

„A Dinamo nem tette átadólistára Dzsudzsák Balázst, tehát nem mondott árat. Tisztában vagyok vele, hogy egy tíz millió euró fölötti összeg, azt gondolom, egy tizenhárommilliós vételár lehet az, amire már igent mondanának. Jelenleg nincs ilyen ajánlat" – fogalmazott Vörösbaranyi.

„Nem okoz problémát ha nem fog a decemberi, januári időszakban klubot váltani, de ha jön egy jó lehetőség, és ahogy a közvélemény is várja, visszajöhet úgymond »Európába«, akkor természetesen szívesen váltana. Azon vagyunk, hogy olyan csapatba menjen, ami a közvélemény és a Balázs számára is megfelelő. Egyelőre azonban ennek nincs aktualitása. Nem tudok olyan csapatról, amely konkrét ajánlatot tenne, vagy ha van is, akkor az egyelőre szakmai berkeken belül marad. Tapogatózások, érdeklődések persze vannak, mert Balázs Európában ismert figura, ha az ő posztjára keresnek játékost, akkor érdeklődhetnek iránta is, de azon a poszton is vannak még jó játékosok. A magyar futball jelenlegi helyzetében még az is nagy dolog, hogy egyáltalán érdeklődnek” – tette hozzá a menedzser.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik