DAC: Egy-két hétre szükségem lesz a formába kerüléshez – Németh

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.02.28. 12:16
Legalább egy-két hétre lesz szüksége a formába kerüléshez Németh Krisztián 37-szeres magyar válogatott futballistának, aki az Egyesült Államokból hazatérve másfél éves szerződést írt alá a szlovák élvonalban szereplő Dunaszerdahelynél.

A 31 éves csatár az M4 Sport Sporthíradó című műsorának pénteken azt nyilatkozta, hogy hosszabb ideje csapat nélkül, egyénileg edzett.Sporthíradó című műsorának pénteken azt nyilatkozta, hogy hosszabb ideje csapat nélkül, egyénileg edzett.

„Azért az mindig más, ha egy játékos a társakkal együtt tud edzeni és felkészülni, remélem, hogy minél hamarabb sikerül visszanyerni a formámat” – mondta Németh.

A támadó arról is beszélt, hogy Szlovákiában jobban szem előtt lesz, mint az Egyesült Államokban, s a teljesítményével felhívhatja magára Marco Rossi szövetségi kapitány figyelmét. Hozzátette, ahhoz, hogy legyen esélye újra a válogatottban játszani, gólokat kell szereznie és jól kell futballoznia Dunaszerdahelyen.

A Győrből származó futballista – aki a 18-as mezszámot viseli új csapatában – legutóbb az észak-amerikai MLS-ben a Sporting Kansas City együttesénél szerepelt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik