Bursaspor: Dzsudzsák Balázst egy arab klub szerződteti?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.09. 07:40
null
Dzsudzsák Balázs a Bursasporból az al-Vahdához igazol át?
Török és arab sajtóhírek szerint Dzsudzsák Balázs, a Bursaspor magyar válogatott labdarúgója az arab emírségekbeli al-Vahdához igazol át. A Nemzeti Sport Online úgy értesült, az al-Vahda valóban szerződtetné Dzsudzsákot, ám egyezségről szó sincs.

A sportra szakosodott egyik arab Twitter-oldal azt írta, Dzsudzsák Balázs két évre az előző idényben bronzérmet szerző al-Vahdához igazol. A klub hivatalos fórumain azonban nem esett szó Dzsudzsákról.

A hírt a török sajtó is átvette, a sporx.com azt írja, a játékos megállapodott az al-Vahdával, amelynek már csak a Bursasporral kell dűlőre jutnia az átigazolási díjat illetően.

Meglepő lenne, ha Dzsudzsák az Arab Emírségekbe szerződne, hiszen néhány napja a Tuttomercatoweb azt állította, a 29 éves szélsőért öt európai klub – a Hertha, a Sampdoria, a Palermo, a Hamburg és a Freiburg – érdeklődik.

A bárki által szerkeszthető Wikipedián Dzsudzsák neve szerepel az al-Vahda keretében, s a magyar futballista oldalán az áll, 2016-tól az al-Vahdát erősíti – ez természetesen még nem bizonyíték.

A Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy az arab klub valóban az érdeklődők között van, de egyelőre szó sincs egyezségről Dzsudzsák ügyében.

Dzsudzsák jelenleg a válogatottra és az Európa-bajnokságra koncentrál, a jövőjéről a torna után születhet döntés.

Dzsudzsák Balázs tavaly nyáron az orosz Dinamo Moszkvától igazolt át a Bursasporhoz mintegy másfél millió euróért. A török klubnál az előző idényben 25 tétmeccsen négy gólig és öt gólpasszig jutott.

A nemzeti csapat Franciaországban tartózkodó kommunikációs munkatársai arról tájékoztatták helyszíni tudósítónkat, hogy a válogatott tagjai az Európa-bajnokság ideje alatt nem kívánnak a jövőjüket érintő kérdésekkel foglalkozni.

Egyébként, amíg a válogatottal az Eb-n szerepelnek, addig nem engedélyezett, hogy tárgyalásokon vegyenek részt vagy szerződést kössenek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik