Bursaspor: Dzsudzsák ügyében ismét megszólalt az elnök

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.31. 11:24
Ali Ay, a Bursaspor elnöke ismét megszólalt Dzsudzsák Balázs ügyében. A klubvezető elárulta, az Olympiakosz Pireusz már tett egy hivatalos ajánlatot a magyar válogatott szélsőért, de ez nem győzte meg őket, ezért nem fogadták el.

A Nemzeti Sport Online szombaton görög forrásból úgy értesült, hogy az Olympiakosz már tett lépéseket Dzsudzsák szerződtetése érdekében. A 43-szoros görög bajnok egy évre, kölcsönbe vinné a magyar játékost, akit a Bursaspor csak végleg engedne el – úgy tudjuk, legalább 3.5 millió eurót szeretnének érte kapni.A Nemzeti Sport Online szombaton görög forrásból úgy értesült, hogy az Olympiakosz már tett lépéseket Dzsudzsák szerződtetése érdekében. A 43-szoros görög bajnok egy évre, kölcsönbe vinné a magyar játékost, akit a Bursaspor csak végleg engedne el – úgy tudjuk, legalább 3.5 millió eurót szeretnének érte kapni.

Információinkkal egybecseng Ali Ay legutóbbi nyilatkozata, a török klub elnöke ugyanis elárulta, az Olympiakosz valóban bejelentkezett a magyar válogatott csapatkapitányáért.

„Dzsudzsák Balázs ügyében tárgyalásban állunk az Olympiakosszal és a játékos menedzserével. Az első ajánlat nem volt elég meggyőző számunkra, de folytatjuk az egyeztetéseket. Ennél többet jelenleg nem árulhatok el” – mondta a Bursaspor első embere a görög SDNA-nak.

A magyar futballista egyébként továbbra is nagy népszerűségnek örvend a Bursaspor szurkolói körében, a Darmstadt elleni szombati felkészülési mérkőzésen (0–3) több drukker is aláírást és közös fotót kért a támadótól.

Az Olympiakosszal kapcsolatos hír, hogy csatárt is keres a piacon. Egyik kiszemeltje az Augsburg paraguayi válogatott támadója, Raúl Bobadilla.

Dzsudzsák Balázst még mindig szeretik a Bursaspor szurkolói (Fotó: bursasporum.com)
Dzsudzsák Balázst még mindig szeretik a Bursaspor szurkolói (Fotó: bursasporum.com)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik