Bursaspor: az edző szerint Dzsudzsák nem egy topjátékos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.14. 11:11
Hamza Hamzaoglu, a Bursaspor vezetőedzője szerint a török labdarúgóklubtól elvágyódó – és a nyáron minden bizonnyal ismét csapatot váltó – Dzsudzsák Balázs jó játékos ugyan, de nem képvisel topszintet.

„A Bursaspor játékába nem tudott beilleszkedni – mondta a magyar légiósról a szakvezető a bursaspordabugun.com-nak. – A topjátékos hiányát mindig megérezni. Dzsudzsák esetében viszont nem volt ilyen érzésem. Valóban egy jó játékos, de a védekező feladatát már nem tudja megfelelően megoldani. Márpedig nálunk erre szükség van. Ezért most keressük a megoldásokat, hogy álljon fel a legerősebb csapat. A játékosoknak izzadva kell harcolniuk azért, hogy bebizonyítsák: a keretben ők a legjobbak, helyük van a kezdőben.”

Hamzaoglu nevesítette is a tervezett kezdőjét, amelyben nem számít a magyar szélsőre.

Amint arról beszámoltunk: a tréner korábbi nyilatkozatában azt fejtegette Dzsudzsákkal kapcsolatosan, az előző szezonban nyújtott teljesítménye elmaradt a várakozásoktól. Erővel pedig senkit nem akarnak a nehéz anyagi helyzetben lévő Bursaspornál tartani.

Dzsudzsák nyári távozása napirenden van. Amint arról szerdán hírt adtunk: a Bursaspor elnöke, Ali Ay elárulta, hogy eddig két klub tett hivatalos ajánlatot a magyar válogatottért.

„Három és fél millió eurót kínáltak a játékjogáért, de ennél többet, ötmillió euró körüli összeget szeretnénk érte kapni” – utalt az alkura a klubvezető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik