Bursaspor: „Nem azt kaptuk Dzsudzsáktól, amit elvártunk”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.09. 12:07
Hamza Hamzaoglu, a Bursaspor labdarúgócsapatának vezetőedzője hosszabb interjút adott az amkspor.sozcu.com.tr török honlapnak, és többek között magyar játékosára, Dzsudzsák Balázsra is kitért.

Tavaly nem azt a teljesítményt kaptuk Dzsudzsáktól, amit elvártunk tőle – mondta Hamza Hamzaoglu, a Bursaspor vezetőedzője. – Erővel senkit sem akarunk itt tartani, abból amúgy sem sülne ki semmi jó. A klubnak pénzügyi problémái vannak, ezért oda kell figyelnünk a költségekre. A vezetőségnek az együttes szempontjából kell meghoznia a legjobb döntést.”Tavaly nem azt a teljesítményt kaptuk Dzsudzsáktól, amit elvártunk tőle – mondta Hamza Hamzaoglu, a Bursaspor vezetőedzője. – Erővel senkit sem akarunk itt tartani, abból amúgy sem sülne ki semmi jó. A klubnak pénzügyi problémái vannak, ezért oda kell figyelnünk a költségekre. A vezetőségnek az együttes szempontjából kell meghoznia a legjobb döntést.”

A török tréner emellett azt is megemlítette, sok játékosnak gondot okoz, hogy rövid idő alatt kell alkalmazkodnia egy új klubhoz, majd elmondta, hogy Bekir Yilmaz biztosan távozik a csapattól, valamint Mert Gönuk klubváltására is nagy esély van.

Dzsudzsákkal kapcsolatban ma már megszólalt a Bursaspor elnöke, Ali Ay, aki elismerte a klub tartozását a játékos felé, és megígérte, jövő héten rendezik az elmaradásukat, illetve beszélt a magyar középpályás esetleges Németországba való távozásáról is.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik