Törökország: kiemelten foglalkoznak Dzsudzsák aggodalmával

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2016.07.01. 07:47
A török sajtótermékek szinte kivétel nélkül beszámolnak arról, hogy Dzsudzsák Balázs a további törökországi merényletektől tartva a nyáron távozna a Bursasportól.

„Nem tudok konkrétumot mondani a jövőmmel kapcsolatban, én viszont szeretnék elmenni a Bursasportól. Nagyon aggódom a terrorcselekmények miatt, hogy a jövőben további robbantásokra kerül sor Törökországban” – mondta Dzsudzsák még szerda reggel a Class FM-en hallható Morning Show-ban.Dzsudzsák még szerda reggel a Class FM-en hallható Morning Show-ban.

Kedden három merénylő az isztambuli Atatürk repülőtéren lövöldözött, majd felrobbantotta magát. A merényletben 42-en haltak meg, és csaknem 250 ember szenvedett kisebb-nagyobb sérülést. Az Atatürk repülőtéren Dzsudzsák Balázs is gyakran megfordult az elmúlt évben.

A magyar labdarúgó iránt sajtóhírek szerint a Bundesligából a Hertha és a Schalke érdeklődik, török klubja hétmillió euróban szabta meg a kivásárlási árát. Dzsudzsák tavaly nyáron szerződött a törökökhöz, akikhez 2019 nyaráig köti a szerződése. A szezon neki és a csapatnak sem sikerült túl jól, értékét a transfermarkt.de 4.25 millió euróra teszi.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek