Bolton: már tárgyalnak, hosszabbítanának Bogdánnal?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.27. 08:07
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Bolton Wanderers helyi beszámolók szerint szerződést hosszabbítana magyar kapusával, a Liverpool elleni FA-kupa-meccsen tündöklő Bogdán Ádámmal.

Mint arról beszámoltunk, több angol híroldal is arról írt, hogy a Liverpool ellen remekül védő Bogdán meggyőzte Brendan Rodgerst, aki azonban már cáfolta ezen értesüléseket. Mint arról beszámoltunk, több angol híroldal is arról írt, hogy a Liverpool ellen remekül védő Bogdán meggyőzte Brendan Rodgerst, aki azonban már cáfolta ezen értesüléseket.

A magyar kapusnak a nyáron lejár a megállapodása a Boltonnal, így ingyen távozhatna a szezon végén, ám a másodosztályban a tabella 16. helyét elfoglaló együttes ügyeiben jól értesült theboltonnews.co.uk állítja, a vezetőség most tárgyalóasztalhoz ült több játékossal, köztük Bogdán Ádámmal is, akit szeretnének hosszú távon magukhoz kötni.

Bogdán a 2014–2015-ös idényben mindössze négy bajnokin védett a Championshipben, piaci értékét a transfermarkt.de kétmillió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik