Bolton: Bogdán gondolkodik a hosszabbításon, de nem kapkod

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.16. 08:25
Bár az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Bolton gyors választ remél Bogdán Ádámtól, a magyar kapus nem szeretné elkapkodni a döntést.

Mint beszámoltunk róla, a Bolton News szerint Neil Lennon menedzser jelentős változásokat tervez a keretben, de vannak, akiket mindenképpen szeretne megtartani. Közéjük tartozik a szerződéstervezetet a héten megkapó Bogdán Ádám is. a Bolton News szerint Neil Lennon menedzser jelentős változásokat tervez a keretben, de vannak, akiket mindenképpen szeretne megtartani. Közéjük tartozik a szerződéstervezetet a héten megkapó Bogdán Ádám is.

„A Bolton tett egy ajánlatot, amely az eddigi munkám elismerése, annak ellenére, hogy sokat voltam sérült, és a kapustársam is jól védett. Örülök, hogy elismerik a munkámat – mondta Bogdán Ádám a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában. – Gondolkodom a hosszabbításon, egyelőre nincsen határidő, csak beszélgetünk az új szerződésről.”

„A nyártól szabadon igazolható lehetek, aminek megvannak az előnyei és hátrányai is. Nem akarom elkapkodni a döntést. Nem nagyon látok bele a klub helyzetébe, nem tudom, a következő szezonra alakulhat-e Premier League-szintű csapat. Minden idényben ez volt a cél, de más együtteseknél is ugyanez a helyzet, ezért ilyen sűrű a mezőny.”

„Hogy a Bundesligában vagy a Premier League-ben védenék-e szívesebben? Nehéz erre előre válaszolni, nincs konkrétum, de vannak lehetőségek, ez a két ország az, amelyben szívesen védenék. Elsősorban játéklehetőséghez szeretnék jutni, vagy legalább olyan helyzetbe kerülnék, hogy rajtam is múljon, védek-e.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik