Bologna: nem Nagy lesz a regista, középpályást keresnek – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.17. 08:00
Sajtóinformációk szerint Nagy Ádám érkezése ellenére az olasz élvonalbeli Bologna további játékosokat szerződtethet a középpályára.

A tuttobolognaweb.it azt írja, Nagy Ádám nem a mélységi irányító (regista) posztján kap majd lehetőséget. Az előző idényben a 19 éves Amadou Diawara játszott ezen a poszton, de mint ismert, a guineai futballista nem jelent meg a csapat edzőtáborában, minden bizonnyal távozik.

Ez ellentmond Daniele Labanti szavainak. A Corriere de Bologna munkatársa korábban a Nemzeti Sportnak azt mondta, Roberto Donadoni vezetőedző Naggyal pótolná Diawarát.

A cikk szerint három kiszemelt jöhet szóba, ha a Bologna erősíteni akar. Az egyszeres olasz válogatott középpályás, a Napoli kötelékeiben lévő, 30 éves Mirko Valdifiori, az Atalanta ugyancsak 30 éves futballistája, Luca Cigarini, valamint Assane Demoya Gnoukouri, az Internazionale 19 esztendős elefántcsontparti játékosa. guineai futballista nem jelent meg a csapat edzőtáborában, minden bizonnyal távozik.

Ez ellentmond Daniele Labanti szavainak. A Corriere de Bologna munkatársa korábban a Nemzeti Sportnak azt mondta, Roberto Donadoni vezetőedző Naggyal pótolná Diawarát.

A cikk szerint három kiszemelt jöhet szóba, ha a Bologna erősíteni akar. Az egyszeres olasz válogatott középpályás, a Napoli kötelékeiben lévő, 30 éves Mirko Valdifiori, az Atalanta ugyancsak 30 éves futballistája, Luca Cigarini, valamint Assane Demoya Gnoukouri, az Internazionale 19 esztendős elefántcsontparti játékosa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik