nemzetisport.hu 2018.09.05 14:03 Frissítve: 2018.09.06 18:08

Benfica: „A lehető legrosszabbkor történt” – Csoboth megsérült

Egy hónapja még arról számolhattunk be a Benfica utánpótlásában szereplő Csoboth Kevin kapcsán, hogy 2021-ig szerződést hosszabbított a lisszaboni klubbal, azóta viszont megsérült, és várhatóan két hónapot ki kell hagynia – ahogy ő mondja, pont a legrosszabbkor...

Csoboth Kevinnek sérülés miatt ki kell hagynia a korosztályos válogatott őszi Eb-selejtezőit (Fotó: Szabó Miklós, archív)

 

„Edzésen egy rossz mozdulat után meghúzódott a bal lábam, ami után az orvosok kisebb térdsérülést állapítottak meg, várhatóan két hónapot kell kihagyjak – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a Benfica U19-es csapatának támadója. – Öt éve nem voltam sérült, most sajnos a lehető legrosszabbkor történt. Az első két bajnoki fordulóban kezdő voltam, a második meccset végig is játszottam, gólt is lőttem és készültem volna az őszi, ifjúsági Bajnokok Ligája-meccsekre és a korosztályos válogatott Eb-selejtezőkre."

Csoboth Kevin ugyanakkor hangsúlyozta, próbál ebből lelkileg is erőt meríteni és mindent megtesz a maga részéről a mielőbbi gyógyulás érdekében.

„Csalódott vagyok, de most már a jövőre kell gondoljak. Jó kezekben vagyok Lisszabonban, végzem a szükséges erősítő tréningeket és bízom benne, hogy az őszi szezon második felében már játszani tudok” – fogalmazott a 18 éves futballista.   

2019.12.09 15:43:46

Légiósok PÓR KÁROLY

Mohol, Ada, Tóthfalu, Tarpa, Felcsút, Königsdorf, Köln, Almelo – út a holland élvonalba.

2019.12.08 22:27:08

Légiósok L. P. I.

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.