Belgium: Köteles lenyűgözte a szurkolókat, ő a meccs embere

Vágólapra másolva!
2014.12.08. 15:56
Mint arról már beszámoltunk, a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában a Racing Genk gól nélküli döntetlenre végzett a Gent otthonában. A vendégek tizenegyest is hárító kapusa, Köteles László nem számolta, hány alkalommal mentette meg csapatát a góltól, de nem is ez a lényeg.

„Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl. A Gent rendszeresen öt játékossal támadott, és rengeteg lehetőséget dolgozott ki. Nem számoltam, hányszor védtem, de örülök, hogy sikerült kapott gól nélkül zárnunk a meccset” – mondta a Sporting Telenetnek adott értékelésében Köteles, akinek a csapata többnyire védekezésre kényszerült a vasárnap esti találkozón.

„Támadásban keveset mutattunk, de kiválóan védekeztünk. A négy védő fantasztikus munkát végzett, elégedettnek kell lennünk az egy ponttal” – tette hozzá a magyar kapus.

A Jupiler League hivatalos honlapjának látogatói által a forduló álomcsapatába is beválasztott, valamint a meccs legjobbjának megszavazott Köteles – aki vasárnap lábbal hárította a svájci Danijel Milicevic laposan középre tartó tizenegyesét – a legutóbbi három bajnokin megóvta kapuját a góltól, övéi pedig feljöttek a táblázat hatodik helyére, és hátrányuk csak két pont a második helyezett Kortrijk mögött.

KÖTELES BRAVÚRJAIT A KÉPRE KATTINTVA NÉZHETI MEG!

A képre kattintva megnézheti Köteles bravúrjait.
A képre kattintva megnézheti Köteles bravúrjait.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik