HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.05.08 13:17 Frissítve: 2015.05.08 13:51

Bajner nem megy a 4. ligába, de akkor hol köt ki ilyen számokkal?

Az angol harmadosztálytól búcsúzó Notts County csütörtökön arról számolt be, hogy magyar csatárával, Bajner Bálinttal a jövőben is számolna, ezért már egyeztetnek a lejáró szerződése meghosszabbításáról. Ügynöke szerint azonban Bajner nem szeretne a negyedik ligában játszani.

Bajner fél év után a Nottstól is továbbállhat (Fotó: archív)

 

Bajner Bálint neve is rajta van Ricardo Moniz menedzser azon listáján, amelyen a következő szezonra tervezett keret játékosai szerepelnek, ám úgy tűnik, a magyar csatár nem követi a csapatot a negyedik ligába.

 
Magyar átigazolási hírek itt!

„Bálintnak nyárig szól a szerződése a Notts Countynál, és mivel nem szeretne a negyedosztályban játszani, új csapatot keresünk neki" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a csatár ügynöke, Paunoch Péter.

Bajner tavaly nyáron szerződött a Dortmund II-től az angol másodosztályú Ipswichhez, ám mivel ott hosszú távon nem számoltak vele, télen elengedték az akkor még a harmadosztály középmezőnyében szereplő Nottshoz, amelyhez fél évre írt alá.

Bajner gólja a Barnsley ellen (0:55-nél)

„Télen senki sem gondolta volna, hogy a Nottsnak a bennmaradásért kell harcolnia. Sőt az osztályozót jelentő rájátszás annyira elérhetőnek tűnt, hogy a szerződéskötéskor még az is szóba került. Nagyon szerencsétlen is volt a csapat, hiszen a sorsdöntő meccset a hajrában fordította meg az ellenfél. A kiesés után pedig nincs könnyű dolgunk Bajner ügyében " – fogalmazott a menedzser.

Ez érthető, hiszen egy csatárt a góljai minősítenek...

„Ebből pedig nem volt sok az elmúlt két idényben – folytatta a két idény alatt hat bajnoki gólt jegyző támadó képviselője. – Márpedig az érdeklődők rögtön a gólstatisztikákról kérdeznek, miért csak ennyi? De hát ez a mi munkánk szépsége... Bálint szeretne a szigeteken maradni. Anglia és Skócia is szóba jöhet, de ha itt nem sikerül csapatot találnunk, akkor az is lehet, hogy visszatér Németországba."

Bajner gólja a Leyton Orient ellen (0:25-nél)

 

2019.02.11 22:00:17

Légiósok SZELI MÁTYÁS

NS-VÉLEMÉNY. Tizennyolc évesen nagyon jó helyen van.

2019.01.31 09:34:27

Légiósok BABJÁK BENCE

Megyeri Balázs csendes, karizmatikus és játékospárti szakembernek ismerte meg Ernesto Valverdét.

2019.01.28 17:56:34

Légiósok P. K.

„Régóta tudatosan építjük a pályafutását, nincs itt az ideje, hogy klubváltásról beszéljünk.”

2019.01.27 23:35:17

Légiósok MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. De nem véletlenül kell hallgatni Dárdaira, mi több, meghallani, amit mond, például igazán reménykeltő axiómáját: „A labda az egyedüli, ami konkurálhat a kütyükkel.”

2019.01.22 09:56:14

Légiósok BABJÁK BENCE

A magyar válogatott játékos megnyugtatta az eszéki szurkolókat: ő is sokat vár magától.