Bajner nem megy a 4. ligába, de akkor hol köt ki ilyen számokkal?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.08. 13:17
null
Bajner fél év után a Nottstól is továbbállhat (Fotó: archív)
Az angol harmadosztálytól búcsúzó Notts County csütörtökön arról számolt be, hogy magyar csatárával, Bajner Bálinttal a jövőben is számolna, ezért már egyeztetnek a lejáró szerződése meghosszabbításáról. Ügynöke szerint azonban Bajner nem szeretne a negyedik ligában játszani.

Bajner Bálint neve is rajta van Ricardo Moniz menedzser azon listáján, amelyen a következő szezonra tervezett keret játékosai szerepelnek, ám úgy tűnik, a magyar csatár nem követi a csapatot a negyedik ligába.

„Bálintnak nyárig szól a szerződése a Notts Countynál, és mivel nem szeretne a negyedosztályban játszani, új csapatot keresünk neki" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a csatár ügynöke, Paunoch Péter.

Bajner tavaly nyáron szerződött a Dortmund II-től az angol másodosztályú Ipswichhez, ám mivel ott hosszú távon nem számoltak vele, télen elengedték az akkor még a harmadosztály középmezőnyében szereplő Nottshoz, amelyhez fél évre írt alá.

Bajner gólja a Barnsley ellen (0:55-nél)

„Télen senki sem gondolta volna, hogy a Nottsnak a bennmaradásért kell harcolnia. Sőt az osztályozót jelentő rájátszás annyira elérhetőnek tűnt, hogy a szerződéskötéskor még az is szóba került. Nagyon szerencsétlen is volt a csapat, hiszen a sorsdöntő meccset a hajrában fordította meg az ellenfél. A kiesés után pedig nincs könnyű dolgunk Bajner ügyében " – fogalmazott a menedzser.

Ez érthető, hiszen egy csatárt a góljai minősítenek...

„Ebből pedig nem volt sok az elmúlt két idényben – folytatta a két idény alatt hat bajnoki gólt jegyző támadó képviselője. – Márpedig az érdeklődők rögtön a gólstatisztikákról kérdeznek, miért csak ennyi? De hát ez a mi munkánk szépsége... Bálint szeretne a szigeteken maradni. Anglia és Skócia is szóba jöhet, de ha itt nem sikerül csapatot találnunk, akkor az is lehet, hogy visszatér Németországba."

Bajner gólja a Leyton Orient ellen (0:25-nél)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik