Anglia: Tőzsér sok szurkolót felbosszantott, nem kímélik

Vágólapra másolva!
2016.02.17. 09:07
Mint beszámoltunk róla, az idényben eddig a szokásosnál kevesebb játéklehetőséget kapó Tőzsér Dániel végigjátszotta csapata, a Queens Park Rangers legutóbbi bajnoki mérkőzését. A Fulham 3–1-re megnyerte a másodosztály (Championship) hétvégi londoni derbijét, és a QPR-drukkerek nem kímélték a játékosokat – a magyar középpályást sem.

A HITC.com ízelítőt készített a QPR-szurkolók kritikus Twitter-üzeneteiből, megemlítve, hogy bár Paul Konchesky, Matt Phillips és James Perch is egymást múlta alul a lélektelenül játszó együttesben, a legtöbbeket Tőzsér Dániel bosszantotta fel „szörnyű teljesítményével”.

Az összegyűjtött Twitter-kirohanások közül a legenyhébbek szerint Tőzsérnek nincs helye a kezdőcsapatban – 2016-ban egyébként most először került be oda –, még a 36 éves kapus, Robert Green is jobb produkcióra lenne képes a középpályán, mint ő.

A drukkerek dühe részben betudható annak, hogy a Fulham ősi rivális, és az őszi 0–4 után most mindenki visszavágásban reménykedett – erre megint vereség lett a vége.

A magyar légiós az eddigi 31 fordulóban 13 alkalommal lépett pályára, kilencszer kezdőként. A szezon elején még stabil kezdőjátékosnak érezhette magát, november elején azonban törés történt. A legutóbbi 16 bajnoki közül már csak négyen kapott lehetőséget, kétszer végig pályán lehetett, kétszer csere volt.

A QPR a tabella 14. helyén, a Fulham a 19.-en várja a folytatást. A QPR a Boltonhoz látogat, az oddszok alapján a vendéggyőzelem a legvalószínűbb, de igazi háromesélyes mérkőzés vár Tőzsérékre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik