Anglia: megunta a mellőzést a magyar kapus, távozott

Vágólapra másolva!
2013.03.18. 16:44
Közös megegyezéssel szerződést bontott az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Walsall magyar kapusával, Gróf Dáviddal – adta hírül a klub hivatalos közleményben. A 23 éves kapuvédő így szabadon igazolhatóvá vált.

A Hibsben és a Notts Countyban is megforduló magyar kapus 2011 nyarán szerződött a Walsallhoz sikeres próbajáték után. A legutóbbi szezonban Jimmy Walkerrel küzdött a kezdőbe kerülésért, és 22-szer védhette kezdőként csapata kapuját. A jelenlegi szezonban azonban mindössze 10-szer állhatott a kapuban, mellőzötté vált a Walsallnál.

A magyar kapus szerződése lejárt volna a nyáron az angol harmadik ligás csapatnál, ám ő ezt nem várta meg, inkább felbontotta, hogy minél előbb új alakulatot találhasson magának. A hírek szerint Franciaországba utazott próbajátékra, egy meg nem nevezett másodosztályú (Ligue 2) egylethez. A 23 esztendős futballista Párizsba utazott, így elképzelhető, hogy fővárosi klubhoz igazol.

„Dávid első számú kapusként kezdte a szezont, majd visszaesett a formája, és csökkent az önbizalma is, így elvesztette pozícióját a csapatban. Remélhetőleg egy másik országban megtalálja a számításait, és lesz lehetősége megmutatni a tehetségét. Minden jót kívánunk neki" – nyilatkozta a Walsall menedzsere, Dean Smith.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik