A Villarreal B is bejelentkezett Németh Krisztiánért

Vágólapra másolva!
2011.01.24. 10:28
null
Németh Krisztián fél éve szerződött az Olympiakoszhoz, de máris továbbállhat (Fotó: gazzetta.gr – archív)
Címkék
A Nemzeti Sport Online görög forrásokból úgy értesült, hogy a tavaszi szezonban Németh Krisztián szinte biztosan nem marad a görög listavezető Olympiakosz labdarúgócsapatánál. A görög élvonalból négy klub tett érte konkrét ajánlatot, míg Spanyolországból a Villarreal szerződtetné a második csapatához.

Az Olympiakosz magyar csatárával, az ősszel kevés lehetőséghez jutó (három bajnokin összesen 51 perc jutott neki), az elmúlt hetekben pedig betegséggel bajlódó Németh Krisztiánnal kapcsolatban az elmúlt napokban számos találgatás megjelent a görög sajtóban.

A Nemzeti Sport Online kérdésére a görög Exedra Sports szakírója, Antonisz Ikonomidisz felvázolta a 22 éves labdarúgó helyzetét.

Az Olympiakosz ügyeiben jól értesült újságíró szerint Némethnek a tavaszi szezonban nincs jövője a csapatnál, ugyanis a támadósorba szerződtették az AEK-től korábbi csapattársát, a 26 éves algériai válogatott Rafik Dzsebburt.

Ezért a klub mindenképpen kölcsönadná a nyáron szerződtetett magyar csatárát, akiért a hírek szerint öt konkrét ajánlat érkezett.

Görögországból a Kiss Zoltánt is foglalkoztató, az élvonalban jelenleg 15. helyen álló Panszerraikosz, a sereghajtó Lárisza, a szintén a bentmaradásért harcoló korfui Kerkyra és a Szélesi Zoltánt is a soraiban tudó újonc, a középmezőnyhöz tartozó Volosz vinné Németh Krisztiánt.

A görög klubok mellett a spanyol másodosztályban szereplő Villarreal B is érdeklődik az U20-as vb-bronzérmes csatár iránt. Érdekesség, hogy az élvonalbeli Villarreal második számú csapata nyáron egy másik U20-as vb-bronzérmest is szeretett volna szerződtetni, de Balajti Ádám nem felelt meg a próbajátékon. Egy másik érdekes adalék, hogy Németh 2008 nyarán egy gól nélküli felkészülési mérkőzésen éppen a Villarreal ellen mutatkozott be a Liverpool első csapatában.

Németh Krisztián sorsa néhány napon belül eldől, hiszen január 31-én lezárul a nemzetközi átigazolási időszak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik