A Napoli megnézte, a Hapoel ajánlatot is tett Vass Ádámnak

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2012.06.08. 17:19
null
Vass Ádám a következő szezonban már biztosan nem a Brescia színeiben futballozik majd (Fotó: archív)
Címkék
Az olasz sajtóban tegnap jelent meg a hír, hogy a Brescia magyar középpályása Vass Ádám az NB I-ben folytathatja pályafutását, miután az olasz másodosztályú klubnál lejárt a szerződése. A játékos menedzsere, Paunoch Péter szerint azonban fel sem vetődött a hazatérés lehetősége.

 

„Semmi alapja annak a híresztelésnek, hogy Vass Ádám hazatérne” – reagált a bresciaingol.com tegnapi hírére Paunoch Péter, a középpályás menedzsere.

„Egyrészt semmi okunk a kapkodásra, hiszen lejárt Ádám szerződése, és a további pályafutása szempontjából nagyon fontos döntést kell meghoznia, amely előtt alaposan mérlegelni kell a lehetőségeket. Másrészt nagyon sok helyről érdeklődnek csapatok. Szezon közben az olasz sajtó már hírbe hozta például a Napolival, és a nápolyiak több meccsen meg is nézték őt. Volt egy izraeli lehetőség is, a Hapoel Tel-Aviv már fel is vázolta az elképzeléseit, de Ádám visszautasította az ajánlatot, mert nem kíván Izraelbe igazolni. Ugyanakkor hívtak már Ukrajnából, Lengyelországból és Bulgáriából is az ő ügyében, de egyelőre kivárunk. Nyugat-Európában csak az Európa-bajnokság után pöröghetnek fel az események, akkor indul be a piac, akkor tehetnek konkrét lépéseket a klubok, azt az időszakot szeretnénk kivárni” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére a játékosügynök.

A hírek szerint az egyik legkomolyabb érdeklődő az olasz másodosztály újonca, a Spezia.

„Ez a klub valóban komolyan gondolja Ádám szerződtetését, a jövő héten várhatóan meg is kapjuk a konkrét ajánlatukat, de egy újabb olasz másodosztályú csapat csak abban az esetben jöhetne esetleg szóba, ha nagyon komoly terveik vannak, és a feljutást célozzák meg, ugyanis Ádám szeretne előrelépni. Éppen ezért nem kívánt hosszabbítani a Bresciával sem, fel sem vetődött bennünk ez a lehetőség” – fogalmazott Paunoch.

A most 23 éves Vass Ádám ebben a szezonban alapembere volt a Bresciának, a védekező középpályás 27 bajnokin lépett pályára, egy gólt szerzett. A futballista 2007 óta erősíti az olasz gárdát, öt év alatt 116 másodosztályú és 20 élvonalbeli bajnoki meccsen játszott a csapatban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik