A Mainz edzője szerint küszöbön áll Szalai Schalkéba igazolása

Vágólapra másolva!
2013.06.24. 16:23
null
Szalai egyre közelebb a Schalkéhoz (Fotó: Action Images)
Egyre biztosabbnak tűnik, hogy Szalai Ádám a Schalkéba igazol: a Mainz klubmenedzsere elismerte, konkrét ajánlat érkezett a magyar válogatott csatárért, míg Thomas Tuchel szerint normális, ha egy ilyen képességű játékos távozik tőlük. A klubvezető és a szakember is megerősítette, küszöbön áll Szalai klubváltása.

Christian Heidel, a Mainz klubmenedzsere mai sajtótájékoztatóján elismerte, a Schalke konkrét ajánlatot tett Szalai Ádámért, de a klub visszutasította azt.

„Kaptunk egy ajánlatot a Schalkétól, amit nem fogadtunk el" – mondta Christian Heidel, aki nem árulta el, hogy van-e kivásárlási ár rögzítve Szalai Ádám szerződésében.

„Ha nincs kivásárlási ár, akkor nem tudunk megegyezni, ha van, akkor azt nem éri el a Szalaiért kapott ajánlat" – nyilatkozta Heidel.

A tárgyalások azonban minden bizonnyal folytatódnak a két klub között, és erre engednek következtetni Thomas Tuchel vezetőedző szavai is, aki úgy nyilatkozott, „küszöbön áll" Szalai klubváltása.

„A Mainz esetében normális, ha egy ilyen kaliberű játékos távozik a klubtól. Most más irányban kell tovább terveznünk a játékunkat" – mondta Tuchel.

A Mainz edzése előtt aztán Heidel is hasonlóan fogalmazott, mint a vezetőedző, és elismerte, küszöbön áll a magyar játékos átigazolása.

Szalai egyébként már visszatért Mainzba, és tegnap részt vett a szokásos, alapozás előtti orvosi vizsgálaton, ma délután azonban – az előzetes hírekkel ellentétben – nem vett részt az edzésen a Nemzeti Sport Online értesülései szerint.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik