Legalább addig szeretnék Liverpoolban maradni, amíg nem teszek valami olyat, amire örökre emlékezni fognak – Szoboszlai

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.01.22. 20:47
Szoboszlai Dominik 15 évesen csináltatta meg az első tetoválását (Fotó: liverpoolfc.com)
Az angol futballélvonalban (Premier League) szereplő Liverpool hivatalos honlapjának adott interjút Szoboszlai Dominik. A magyar válogatott középpályás a tetoválásairól és azok jelentéséről beszélt.

 

„Egy trófea lenne a legjobb válaszolta Szoboszlai Dominik arra a kérdésre, hogy milyen tetoválással jelezné kötődését a hatszoros BL-győzteshez. – Már egy jó ideje gondolkodom azon, hogy varrassam-e magamra a Német Kupát, amelyet Lipcsében kétszer is megnyertem, s ott voltam a klub történetének első kupagyőzelménél is. Még mindig gondolkodom rajta, de lehet hogy megcsinálom – függetlenül attól, hogy hány trófeát nyerek a jövőben.”

A magyar válogatott középpályás ezután a Liverpoolban kitűzött céljairól is beszélt.

„Időre van szükségem, csak hat hónapja vagyok itt. Legalább addig szeretnék Liverpoolban maradni, amíg nem teszek valami olyat, amire örökre emlékezni fognak. Reményeim szerint ez csak a kezdet. Szeretnék minél tovább itt maradni és minél több trófeát megnyerni – mondta Szoboszlai, majd kitért a jelenlegi évadra is. – Most vagyunk az idény felénél, a dolgok csak most indulnak be igazán. Jelenleg vezetjük a bajnokságot, s az a cél, hogy az évad végén is mi álljunk az első helyen.”

Szoboszlai ezután felelevenítette első tetoválásának a történetét is, amelyet 15 évesen varratott magára.

„Egy fogadást kötöttem az apámmal. Valami futballhoz kapcsolatos dologról fogadtunk, s én nyertem. Így csináltattam meg az első tetoválásomat, nem suttyomban” – fogalmazott a kiváló középpályás, hozzátéve, hogy mindkét szülőjének van tetoválása, így nem meglepő módon gyerekkorától kezdve kedvelte a tetoválásokat. A beszélgetés végén Szoboszlai kiemelte a család fontosságát az életében.

„A család mindig ott van nekem, függetlenül a pillanatnyi helyzettől, s ez mindig is így lesz. Lehet, hogy több emberben is megbízol, vagy többekről azt hiszed, hogy ott lesznek a nehéz időkben, de erre a három személyre (Dominik szüleire, illetve húgára – a szerk.) biztosan számíthatsz” – mondta a labdarúgó.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik