MLS: Sallói a ráadásban mentett pontot csapatának – videó

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.08.19. 07:10
null
Sallói Dániel ismét gólt szerzett (Fotó: Getty Images)
Újabb gólt szerzett, így már 12 gólos az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) Sallói Dániel, miután a rendes játékidő hosszabbításának második percében betalált a Sporting Kansas City Portland Timbers elleni mérkőzésén, ezzel pontot mentett csapatának.

A magyar támadó a pálya bal széléről indult el a kapu felé, a vendégek védői közül Tuiloma, Chará és Fochive is csak hátrált vele szemben. Ez aztán megbosszulta magát, a magyar csatár 15 méterről kapura lőtt, s a labda a rövid alsó sarokban kötött ki, amivel Sallói beállította az 1–1-es végeredményt. A Sporting Kansas City ezzel a döntetlennel visszacsúszott a Nyugati konferencia második helyére, jelenleg egy ponttal marad el az éllovas Seattle Sounderstől, míg a támadó 12 góllal jelenleg a második helyen áll a góllövőlistán a perui Raúl Ruidíaz mögött.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA (Sallói gólja 6:42-től)

A Philadelphia Union magyar játékosa, Gazdag Dániel 63 percet kapott a New York City elleni összecsapáson – melyet csapata 1–0-ra megnyert –, míg az FC Dallas futballistája, Schön Szabolcs 77 percet töltött a pályán a Seattle Sounders ellen, amely 1–0-ra legyőzte az MTK korábbi játékosának együttesét.

EGYESÜLT ÁLLAMOK, MLS
ALAPSZAKASZ
Sporting Kansas City–Portland Timbers 1–1

Sporting Kansas City: Sallói Dániel végig a pályán volt, és a 92. percben gólt szerzett
FC Dallas–Seattle Sounders 0–1
FC Dallas: Schön Szabolcs 77 percet töltött a pályán
Philadelphia Union–New York City 1–0
Philadelphia Union: Gazdag Dániel 63 percet töltött a pályán

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik