Legia: ez még Nikolicsot is megdöbbentette, itt az új cél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.05. 15:43
Nikolics Nemanja továbbra is megállíthatatlan a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban! A Legia Warszawa magyar válogatott gólvágóját jó érzéssel tölti el, hogy a helyi drukkerek kedvence lett, sőt, már a következő célja is megvan.

Nikolics Nemanja két gólt szerzett szerdán a lengyel labdarúgó-bajnokságban, a varsói Legia színeiben. A magyar támadó a Górnik Leczna elleni meccs 4. percében talált először a kapuba, majd a 30. percben ismét eredményes volt. A találkozót végül 2–1-re megnyerte a fővárosi csapat.Nikolics Nemanja két gólt szerzett szerdán a lengyel labdarúgó-bajnokságban, a varsói Legia színeiben. A magyar támadó a Górnik Leczna elleni meccs 4. percében talált először a kapuba, majd a 30. percben ismét eredményes volt. A találkozót végül 2–1-re megnyerte a fővárosi csapat.

„Rengeteget segítenek a nehéz pillanatokban a szurkolók, és az, hogy tudjuk, bármi történjen, mindig kiállnak mellettünk. Hallottam, hogy a második találatom után elkezdték skandálni a nevemet a lelátón. Elképesztő érzés volt, külön motiváció ez számomra!” – mondta Nikolics a legia.sport.pl-nek.

„Ránéztem a statisztikákra és őszintén megmondom, még engem is megdöbbentett, hány gólt rúgtam. Ez egyértelműen karrierem eddigi legjobb féléve. Meg akarom őrizni ezt a formát, a következő célom, hogy beérjem Stanko Svitlica huszonnégy gólos klubrekordját” – tette hozzá a 19 találatnál járó magyar csatár.

Nikolicsék legközelebb vasárnap 18 órakor, egy másik „magyaros” csapat, a Guzmics Richárdot a soraiban tudó Wisla Kraków ellen lépnek pályára. A Legia jelenleg a második a tabellán, hátránya hét pont az éllovas Piast Gliwice mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik