Bursaspor: Dzsudzsák riválisa lesz a Puskás-díjas exchelsea-s

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.21. 07:20
null
Miroslav Stoch a Bursaspor játékosa lehet (Fotó: Reuters)
A török élvonalbeli Bursasporhoz kerülhet kölcsönbe Miroslav Stoch, a Fenerbahce szlovák labdarúgója.

A nyáron a Dzsudzsák Balázst az orosz Dinamo Moszkvától megvásároló Bursasporhoz kerülhet Stoch, aki szombaton írja alá a szezon végéig szóló megállapodását a „krokodilokkal” – írja a bursaspordabugun.com.

A 25 éves, nyitrai születésű Stoch korábban két idényen át a Chelsea igazolt játékosa volt, kölcsönben pedig a holland Twentét erősítette a 2009–2010-es évadban. A Fenerbahcéba 2010-ben szerződött, a legutóbbi két szezonban pedig Görögországban és az Arab Emírségekben szerepelt kölcsönben.

Az ötvenszeres válogatott játékos – akire többnyire inverz balszélsőként számítottak korábbi csapatainál – 2012-ben kiérdemelte a Puskás-díjat a Genclerbirliginek lőtt kapásgóljával.

Dzsudzsák Balázs nyilatkozatából arra lehet következtetni, a szakmai stáb szándékai szerint könnyen lehet, hogy Stochhal is gyakran lesznek együtt a pályán. „Úgy néz ki, hogy a középpálya jobb és bal szélén számolnak velem – mondta Dzsudzsák a Nemzeti Sportnak. – Az egymás közti játékban mindkét oldalon kipróbáltak, az edzőnk annyit kért tőlem, hogy a szélről befelé indulva bátran cselezzek, szervezzem a játékot, és ha a kapu közelébe érek, bátran tüzeljek. Szóval nagyon úgy néz ki, hasonló lesz a szerepköröm, mint annak idején a PSV-ben.”

A portál azt is megemlíti, hogy a Sport Tv minden bizonnyal közvetíteni fogja a török élvonal mérkőzéseit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik