MLS: az X-Men teleportálója + szolárium = Németh Krisztián?!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.24. 15:37
null
Németh Krisztiánnak Alan Cumming és egy szolárium jutott (Fotó: sportingkc.com)
Az amerikai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Sporting Kansas Citynél összeszedték a játékosok és a szakmai stáb hasonmásait – egy kis plusszal –, és a szurkolók nagy örömére közzétették. Németh Krisztián esetében Alan Cumming színész, valamint egy szolárium keresztezésével jött létre a végeredmény, de volt, akinek a SpongyaBob sorozatból/filmekből ismert csillag, Patrik jutott.

 

Az 50 éves színész szerepelt többek között az X-Men második részében – a teleportáló Kurt Wagnert megformálva –, teljes munkásságát ezúton azonban nem sorolnánk fel, az érdeklődök itt megtalálják a filmjeit.

Az elsősorban színpadi színész a kabaré Broadway-előadásában való alakításáért Tony-díjat, Drama Desk-díjat és az Outer Critics Circle díját kapta – olvasható Cumming munkásságáról a port.hu-n.

A további díjnyertes alkotásokból a Zorro és Owen Wilson keverékéből megalkotott Chance Myers, a Chris Andersenből és a röplabdából varázsolt Marcel de Jong is megemlítendő, de megtalálható még Freddie Mercury, Csillag Patrik, Ben Affleck vagy éppen Ben Stiller is. Na, de szavak helyet beszéljenek inkább a képek!

Kapus



Védők


Középpályások


Támadók

Németh Krisztiánnak Alan Cumming és egy szolárium jutott (Fotó: sportingkc.com)
Németh Krisztiánnak Alan Cumming és egy szolárium jutott (Fotó: sportingkc.com)


Edzői kar

 



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik