Ausztrália: magyar focista a sztárvendég a kapitány helyett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.07. 17:31
Vernes Richárd, az ausztrál Central Coast Mariners magyar labdarúgója lesz a sztárvendég az új-dél-walesi bajnokság rajtjára készülő Kempsey Saints hivatalos mezavató ünnepségén csütörtökön.

A klubnál nagy eseményként értékelik, hogy a csapat fiatal szurkolói megismerkedhetnek a magyar labdarúgóval.

Barry Horsfall, a Saints új edzője hozta össze a helyi sajtó szerint máris nagy izgalmat keltő és vélhetően sok érdeklődőt vonzó látogatást. A korábban az ausztrál szövetség alkalmazásában álló szakember reméli, hamarosan az ausztrál futball egyik kiemelkedő egyénisége is tiszteletét teszi a klubnál.

„Eredetileg azt szerettem volna, hogy az ausztrál válogatott szövetségi kapitánya, Ange Postecoglou legyen a sztárvendég – világította meg a hátteret Horsfall. – Biztos vagyok benne, hogy jött is volna szívesen, csakhogy a múlt heti németországi válogatott meccs után úgy döntött, megnyújtja európai látogatását, hogy közelebbről szemügyre vegye néhány légiósunkat. De ami késik, nem múlik, reményeim szerint hamarosan ő is elfogadja a meghívásunkat.”

Vernes Richárd ősszel került az ausztrál élvonalban szereplő Central Coast Marinershez, de súlyos vállsérülése miatt idő előtt véget ért számára a szezon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik