Légiósok: Gyepes szíve szerint visszatérne Malajziába

Vágólapra másolva!
2015.01.16. 13:55
Beszámoltunk már róla, hogy Gyepes Gábor távozott a maláj élvonalbeli Sarawak Crocstól, és nem zárható ki, hogy a 26-szoros válogatott védő ismét Magyarországon folytatja pályafutását, a védő ugyanakkor a Nemzeti Sportnak elmondta, legszívesebben visszatérne Malajziába.

„Októberben hazajöttünk szabadságra, és én úgy mentem vissza novemberben, hogy szerződést hosszabbítok, mielőtt elindulunk az edzőtáborba. Meg is állapodtam a klubvezetőkkel, aláírtuk a folytatásról szóló megállapodást, majd az egyik edzésen összecsaptam valamelyik csapattársammal, s eltört a nagylábujjam. Pihennem kellett egy-két napot, de nem volt ez olyan súlyos sérülés. Azonban a klub vezetői így is valamiféle munkahelyi balesetről beszéltek, szerencsétlen szituációról, s erre hivatkozva semmisnek tekintették az új szerződésemet, s azt mondták, köszönjük szépen, mehetek, amerre akarok” – mondta a Nemzeti Sportnak Gyepes Gábor, aki visszatérne az ázsiai országba. Gyepes Gábor, aki visszatérne az ázsiai országba.

„Azóta már több ügyvéddel egyeztettem, úgy tűnik, nincs más megoldás, mint jogi útra terelni az ügyet. Nem hagyom magam. Decemberben hazajöttem, azóta csapat nélkül vagyok, s egyelőre fogalmam sincs, hol folytatom.”

Gyepes iránt nem nagy az érdeklődés idehaza. „Igazából nem is tudják, hogy itthon vagyok. Meg aztán magam sem tudom, mit akarok. Szívem szerint visszamennék Malajziába egy másik csapathoz, és talán lesz is rá lehetőségem. De ha itthonról kapnék kedvező ajánlatot, elgondolkodnék rajta. Harminchárom éves vagyok, a kondícióm tökéletes, van még bennem néhány jó év.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik