Légiósok: Koman sorsa napokon belül eldől

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.14. 11:36
Kazah lapértesülés szerint január 22-én csatlakozik a Törökországban edzőtáborozó Aktobe keretéhez Koman Vladimir, aki az orosz élvonalban szereplő FK Krasznodar kölcsönjátékosaként jelenleg a szintén első osztályú Uralt erősíti. A 24 esztendős középpályás – aki a jövőjét firtató kérdésre kitérő választ adott – próbajátékon vesz részt a kazah együttesnél.

A kazah sajtó arról számolt be, hogy az Aktobe idei második törökországi edzőtábora során Koman Vladimir is a csapattal készül. A magyar válogatott játékos augusztus óta az Uralban szerepel kölcsönben, szerződése azonban 2015 nyaráig az FK Krasznodarhoz köti.

„Az Uralhoz szerződtem, mert a krasznodari csapatban a rengeteg külföldi légiós miatt nem lett volna annyi lehetőségem a játékra. Jekatyerinburg gyönyörű város, de nagyon hideg van, a társak ugyanakkor kedvesen fogadtak. Ha jól teljesítesz az edzésen és a meccseken, mindig gyorsabban megy a beilleszkedés” – mondta Koman, aki a jövőjére vonatkozó kérdésre, s így az esetleges Kazahsztánba való szerződésre nem adott egyértelmű választ.

„Ebben az ügyben nem mondhatok semmit. Most az Ural játékosa vagyok, de lehet, hogy visszatérek a Krasznodarhoz. Három-négy napon belül eldől a sorsom” – mondta az U20-as vb-bronzérmes játékos, aki hozzátette, a magyar bajnokság színvonala hagy némi kívánnivalót maga után, és idehaza jelenleg az utánpótlás-neveléssel van a legnagyobb probléma.

Az Aktobe sajtóhírek szerint a Criciúma támadója, Renan Bressan, valamint az Ural másik játékosa, Artur Szarkiszov iránt is érdeklődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik