Bolton: Bogdán riválisa készen áll küzdeni a helyéért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.12. 15:24
Egyre közelebb van Bogdán Ádám, az angol másodosztályú (Championship) Bolton magyar labdarúgójának visszatérése. A válogatott kapus távollétében Andy Lonergan állt a Wanderers kapujában, a rutinos kapuvédő pedig szeretné megtartani helyét a kezdőben. A 30 esztendős kapus egyébként hét bajnokin négy gólt kapott.

„Lesz, ami lesz. Ádám nagyszerű csapattárs, mindenben támogatjuk egymást, bármi történjen – idézi a The Bolton News Andy Lonergant. – Természetesen szeretnék továbbra is védeni, de ha nem így lesz, akkor elfogadom a menedzser döntését. Örülök neki, hogy most így megy, de mindig is tudtam, mire vagyok képes. Jó volt a kapuban állni, a srácok a pályán kitettek magukért.”Lonergant. – Természetesen szeretnék továbbra is védeni, de ha nem így lesz, akkor elfogadom a menedzser döntését. Örülök neki, hogy most így megy, de mindig is tudtam, mire vagyok képes. Jó volt a kapuban állni, a srácok a pályán kitettek magukért.”

A Bolton a legutóbbi fordulóban – sorozatban két vereség után – legyőzte a Doncastert, így jó hangulatban várja a csapat a Wigan elleni túrát.

„Amikor ilyen sok meccs van egy héten, benne van a pakliban, hogy egy-két nyertes mérkőzés után veszítesz – folytatta a Bolton kapusa. – A QPR, a Leicester és talán a Reading is jó formában van, a Burnley vezet, de egyik csapat sem tud folyamatosan kiemelkedő teljesítményt nyújtani.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik