Eurofutball: megállíthatatlanok Gulácsiék, sőt Kötelesék is!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.02. 22:21
A légióskodó magyar labdarúgók közül Gulácsi Péter (Salzburg), Vanczák Vilmos (Sion) és Köteles László (Genk) győzelemnek volt részese szombaton, míg Sáfár Szabolcs (Innsbruck) megsérült, és csapata ugyanúgy kikapott, mint Vass Ádámé (Oostende).

AUSZTRIA. Gulácsi Péternek az első félidőben nem sok dolga akadt az éllovas Salzburg kapujában, szünet után azonban neki is szerepe volt abban, hogy csapata a második félidőben szerzett góllal 1–0-ra legyőzze a Sturmot. Gulácsiék öt forduló óta nyerésben vannak. Sáfár Szabolcs együttese, az Innsbruck nagy verést kapott a Ried vendégeként; Sáfár az első félidőben megsérült, a szünetben, 0–1-nél lecserélték, a vége 0–4 lett.AUSZTRIA. Gulácsi Péternek az első félidőben nem sok dolga akadt az éllovas Salzburg kapujában, szünet után azonban neki is szerepe volt abban, hogy csapata a második félidőben szerzett góllal 1–0-ra legyőzze a Sturmot. Gulácsiék öt forduló óta nyerésben vannak. Sáfár Szabolcs együttese, az Innsbruck nagy verést kapott a Ried vendégeként; Sáfár az első félidőben megsérült, a szünetben, 0–1-nél lecserélték, a vége 0–4 lett.

BELGIUM. Köteles László alakulata, a Genk már három góllal vezetett a Mons vendégeként, ám a hajrában gyors egymásutánban kétszer is a magyar kapus hálójába került a labda, így a vége szűk győzelem lett (3–2) – igaz, sorozatban már a hatodik, amellyel a tabella élére ugrott az RKC. Vass Ádám kispados volt az Oostendében, amely 2–0-ra alulmaradt a Kortrijk vendégeként.

SVÁJC. Vanczák Vilmos végig a pályán volt a Sionban, amely simán legyőzte a Luzernt, azaz a második mérkőzését is megnyerte a nemrégiben kinevezett régi-új edző, Laurent Roussey irányításával.

AUSZTRIA, 14. FORDULÓ
Szombati mérkőzések
Rapid Wien–Admira 4–2
Wolfsberger AC–Grödig 1–1
Ried–Wacker Innsbruck 4–0
Salzburg–Sturm Graz 1–0
Az élcsoport: 1. Salzburg 34, 2. Ried 24, 3. Rapid 23, ...9. Innsbruck 10

BELGIUM, 14. FORDULÓ
Szombati mérkőzések

Anderlecht–OH Leuven 3–1
Kortrijk–Oostende 2–0
Mechelen–Zulte Waregem 2–2
Lierse–Charleroi 2–1
Mons–Genk 2–3
Az élcsoport: 1. Genk 32, 2. Standard Liege 30 (13), 3. Zulte Waregem 29, ...14. Oostende 9

SVÁJC, 14. FORDULÓ
Szombati mérkőzések

Sion–Luzern 3–0
Aarau–Basel 1–1
Az élcsoport: 1. Basel 27, 2. Grasshoppers 25 (13), 3. Luzern 22, ...6. Sion 17

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik