Omonia: Leandro marad Cipruson, hosszabbított - hivatalos

Vágólapra másolva!
2013.06.23. 18:08
null
Leandro marad Cipruson (Fotó: omonoia.com.cy)
A ciprusi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Omonia Nicosia hivatalos honlapján jelentette be, hogy a brazil-magyar Leandro mégis marad a klubnál, és a futballista meghosszabbította a szerződését.

A korábban a magyar válogatottban is pályára lépő játékos a hivatalos közlemény szerint ma tárgyalt a ciprusi klubbal, és végül beleegyezett, hogy kevesebb fizetésért is marad a csapatnál.

Mint ismert, az Omonia néhány hete bejelentette, hogy a lejáró szerződésű Leandro távozik a klubtól, miután a klub a ciprusi bankválság miatt nem tud neki hasonló anyagi feltételeket biztosítani, mint eddig.

Leandro neve hazai kluboknál is felvetődött: a bajnok Győri ETO szerette volna szerződtetni, ám most eldőlt, hogy mégis marad Cipruson.

„Csapatunk igazgatótanácsa a kezdetektől nagyon komolyan kezelte ezt az ügyet, és a kölcsönös tisztelet és őszinteség jegyében tárgyalt a játékossal. A mai megbeszélésen sikerült megegyeznünk a folytatásról, miután Leandro elfogadta az alacsonyabb fizetést az előző szerződéséhez képest, ezzel példát mutatva arról, hogy mennyire szeretne az Omoniánál maradni” – olvasható a klub közleményében.

Tegnap reggel a Nemzeti Sport Online számolt be arról, hogy Leandro visszatért Ciprusra, és tárgyal az Omoniával a hosszabbításról.

A 31 éves védekező középpályás korábban a Nemzeti Sportnak úgy nyilatkozott, sajnálja, hogy távoznia kell a szigetországból.

„Úgy terveztem, hogy két-három évig még Cipruson játszom, de a válság átírta a terveket – mondta a csapatkapitányi tisztet is betöltő futballista még június elején a Nemzeti Sportnak. – Megértem a klub lépéseit. Tartozásai vannak, a vezetők nem akarják növelni az adósságot, ezért jelentősen csökkentik a fizetéseket. Sajnálom, mert jól éreztem magam a szigeten.”

Úgy tűnik tehát, Leandro nem a pénztárcája hallgatott, bár arab klubok is keresték, végül az Omonia ajánlatát fogadta el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik