Légiósok: Futácsról a héten kell döntenie Paul Ince-nek

Vágólapra másolva!
2013.04.04. 11:51
Futács Márkónak lejár az egy hónapos kölcsönszerződése a Blackpoolnál. Paul Ince menedzser a napokban fogja eldönteni, hogy a szezon végéig meghosszabbítják-e a megállapodást.

„Márko kölcsönszerződése lejárt – nyilatkozta a blackpoolgazette.co.uk-nek a Blackpool menedzsere, Paul Ince. – Ez nyilvánvalóan egy nehéz helyzet, mert nem tudtuk annyit foglalkoztatni, amennyit szerettük volna. Le kell ülnünk és át kell gondolnunk a hogyan továbbot a következő napokban."

Futács a szezon első felében kevés lehetőséget kapott a Leicesternél, ezért is adták kölcsön a Blackpoolnak egy hónapra. A kölcsönszerződés hivatalosan holnap jár le. A magyar csatár azonban új csapatában sem sok lehetőséget kapott, három meccsen, mindháromszor csereként beállva 21 perc jutott neki.

„Futács szívesen maradna a Blackpoolnál, jól érzi magát a csapatnál, de egyeztetnünk kell a vezetőkkel, hogy mik a szándékaik. Ha számolnak vele, akkor marad a szezon végéig, ha nem, akkor visszatér a Leicesterhez" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a támadó ügynöke, Filipovics Vladan.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik