Fulham: Somogyi úgy érzi, jól sikerült a kölcsönjátéka

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.30. 15:33
Az angol Premier League-ben szereplő Fulham magyar kapusa, Somogyi Csaba a Nemzeti Sport Online megkeresésére elmondta, úgy érzi, jól sikerült a nyolcmeccses kölcsönjátéka az ötödosztályú Dartfordnál, de azt még nem tudja, hogyan alakul a jövője, miután nyáron lejár a szerződése Londonban.

Somogyi Csaba még március végén került a Fulhamtől nyolc meccsre kölcsönbe az ötödosztályú Dartfordhoz. A kapus az átmeneti periódusban is a londoniakkal edzett, a Dartfordnál csak a meccseken vett részt, de úgy érzi, kimondottan jól sikerült a kölcsönjáték.Somogyi Csaba még március végén került a Fulhamtől nyolc meccsre kölcsönbe az ötödosztályú Dartfordhoz. A kapus az átmeneti periódusban is a londoniakkal edzett, a Dartfordnál csak a meccseken vett részt, de úgy érzi, kimondottan jól sikerült a kölcsönjáték.

„Húsz napig voltam a Dartford játékosa, ez alatt nyolc bajnokin védtem. Úgy érzem, nagyon jól sikerült ez az időszak, hiszen négy meccsen gólt sem kaptam, egyszer a mezőny legjobbjának is megválasztottak, és a csapat a 12. helyről a nyolcadikra lépett előre a szezon végére. Jelenleg továbbra is a Fulhamhez köt a szerződésem, amely a nyáron jár le. Már folynak tárgyalások a jövőmről, de konkrétumokkal ezzel kapcsolatban még nem tudok szolgálni" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a kapus.

A jól sikerült kölcsönjátékot követően a napokban „csak" az ronthatja el Somogyi jó kedvét, hogy ellopták az autóját...

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik