Légióssors: Horváth Hágában folytatja rehabilitációját

Vágólapra másolva!
2013.02.21. 13:09
A januárban keresztszalagműtéten áteső Horváth Gábor immár Hágában folytatja rehabilitációját. Az ADO Den Haag labdarúgója nagyon elszánt, nem akar 27 évesen felhagyni a futballal.

A keresztszalag-szakadást szenvedő Horváthot január 17-én Székesfehérvárom műtötték meg, majd egy hónapig Magyarországon lábadozott. A Videoton korábbi védője azóta visszatért Hollandiában, és ott folytatja a fizioterápiát.

Furcsa érzésekkel végezheti a gyakorlatokat, hiszen szerződése a nyáron lejár a hágai csapatnál, amely nem hosszabbít vele. Horváth ennek ellenére nagyon elszánt: „A pályafutásomért küzdök, nem adom fel. Még csak huszonhét éves vagyok, a labdarúgás pedig az életem – nyilatkozta a magyar válogatott hátvéd a klub egyik szurkolói honlapjának. – Az elmúlt évem első fele jól sikerült, a folytatás sajnos kevésbé. Ebben az idényben elképesztő balszerencse sújtott, Tommie Beugelsdijk pedig élt a lehetőséggel, nagyon jól játszott.”

A helyén lehetőséget kapó fiatal tehát bejátszotta magát a csapatba, és nyilvánvalóvá vált, hogy az ADO vezetőedzője, Maurice Steijn már nem számol Horváth Gáborral, aki így új csapat után néz a nyáron. Legszívesebben Angliában vagy Németországban játszana, akár a másodosztályban is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik