Légiósok: Gruborovics távozna Finnországból

Vágólapra másolva!
2012.11.23. 12:44
A JJK-nál 12 találattal házi gólkirályi címig jutó Gruburovics Tamás továbbra is nagy népszerűségnek örvend Finnországban. Tegnap arról számolhattunk be, hogy a közép-finnországi régió legjobbjának választották, ma pedig már arról szólnak a hírek, hogy pályafutása folytatását nem Finnországban tervezi.

Gruborovics Tamás korábban járt próbajátékon a holland élvonalbeli Willem II-nél, de egy térdsérülés hátráltatta a teszt során, és végül nem is állapodott meg semmiben a vezetőkkel.

A támadó ennek ellenére nem mondott le arról, hogy elhagyja Finnországot, azt követően, hogy decemberben lejár a szerződése a JJK-nál.

„A legfontosabb egy játékos számára, hogy olyan helyen futballozzon, ahol jól érzi magát, és biztosítva látja a fejlődését. A fő cél számomra most Közép-Európa, de még nincs semmi konkrétum. Olyan helyet szeretnék találni, ahol állandó játéklehetőséget kaphatok” – idézte az yle.fi a 28 éves Gruborovics Tamást.

A támadó azzal kapcsolatban sem tudott konkrétumokkal szolgálni, miszerint a legnépszerűbb finn klubnál, a bajnok HJK Helsinkinél is szóba került a neve.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik