Jewell: Frusztráló Priskin Tamás esete

Vágólapra másolva!
2011.11.24. 21:05
null
Az Ipswich menedzsere szerint Priskinnek minden szükséges képessége megvan a futballhoz<br />(Fotó: Action Images – archív)
Priskin Tamás nem gondolkodott sokat, hogy elfogadja-e az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Derby County ajánlatát, amely az év végéig kölcsönvette az Ipswich Towntól. A magyar csatárt mellőző Paul Jewell szerint a futballistának minden képessége megvan a labdarúgáshoz, csak éppen nem tudott egyenletesen jó teljesítményt nyújtani. Az Ipswich menedzsere kijelentette, semmi problémája Priskinnel, akit a Derbynál nagy fogásnak tartanak.

Priskin Tamás a Nemzeti Sportnak elmondta, mindenképpen távozni akart az Ipswich Towntól, és sokan úgy gondolták, a Championshipben szereplő csapat menedzsere, Paul Jewell pikkelt a játékosra, ezért nem adott neki lehetőséget, ám a szakember most elmondta, erről nincs szó.

„Tamásnak minden képessége megvan a futballhoz, egyedül az ingadozó teljesítmény az, ami távol tartotta a kezdőcsapattól. Frusztráló az esete, mivel az összes tulajdonsága megvan, ami kell. Minden eszközzel rendelkezik: elég gyors, jó a levegőben és technikás" – jelentette ki Paul Jewell a greenun24.co.uk-nek.

„Tamás klassz srác, és semmi problémám nem volt vele, ellentétben azzal, amit az emberek gondolhatnak. Jó srác, igazi profi, csak egy kicsit egyenletesebb teljesítményre lett volna szükség tőle. A csapat perifériájára került, majd jött a Derby, és így mindenki számára előnyös megoldás született. A szerződése a nyárig érvényes, úgyhogy most rajta áll, hogy bizonyítson, és jó helyzetbe kerüljön a következő évre" – jelentette ki a szakember.

A Derby Countynál nagyon örülnek, hogy Jewell nem tartott igényt Priskinre: a csapatot irányító Nigel Clough nagy fogásnak tartja a magyar válogatott támadó megszerzését.

„Hatalmas dolog számunkra, hogy egy olyan múlttal rendelkező játékost tudtunk kölcsönvenni, mint Tamás. Nagyon örülünk, hogy sikerült. Nem sok válogatott játékos van most szabadon a kölcsönpiacon, Tamás jó erősítés lesz számunkra. Biztos vagyok benne, hogy nagy lökést ad majd nekünk. Már korábban is bizonyította, főleg a Watfordnál, hogy képes gólokat szerezni ezen a szinten" – mondta Nigel Clough a Derby hivatalos honlapjának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik