Anderlecht: Kouemaha Magyarországon csendes volt, de most túl sokat dumál - Juhász

Vágólapra másolva!
2010.11.09. 11:00
Mint beszámoltunk róla, Juhász Roland gólja is kellett az Anderlechtnek a döntetlenhez az FC Bruges ellen a hétvégén a belga labdarúgó-bajnokságban. A magyar védő elmondta, nem volt elégedett csapata teljesítményével, és az ellenfél korábban Magyarországon játszó futballistáját, Dorge Rostand Kouemahát is kritizálta.

„Nagyon gyengén kezdtük a meccset, én is meglepődtem a játékunkon. Az első húsz perc volt az idei szezon mélypontja. Nem tudom megmagyarázni, mi volt a gond. Nem foghatjuk a hiányzókra a gyenge játékot. Szerencsére a két bekapott gól után magunkra találtunk. A gólomnál sikerült kihasználni, hogy a Bruges nagy helyet hagyott, de a döntetlen miatt csalódott vagyok” – mondta Juhász, akinek meggyűlt a baja a korábban Magyarországon légióskodó kameruni támadóval, Dorge Rostand Kouemahával.

„Ismerem Kouemahát még Magyarországról. Akkoriban csendes srác volt, nem mondott semmit. Most azonban túl sokat dumál. Már a legutóbbi szezonban is reklamált: azt mondta, többször is megütöttem őt. Talán szerelmesek vagyunk egymásba. Meg is kérdeztem tőle, hogy miért változott így meg a magyarországi évek után. Sidibe ellen is játszottam a hazámban, ő is ugyanilyen” – tette hozzá a védő.

JUHÁSZ GÓLJA 2:04-NÉL
 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik