Vasas: szerződtette a dán bajnok, és továbbképzésre küldi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.12. 10:35
A dán bajnok Midtjylland szerződtette a Vasastól távozó, szabadon igazolható Manjrekar Jamest, egyúttal kölcsönadta a második ligás FC Fredericiának – derül ki a dán labdarúgócsapat keddi közleményéből.

A Korcsmár Zsoltot is foglalkoztató Midtjylland négy évre szerződtette a kanadai válogatott játékost, és a következő szezonra, a további fejlődése reményében adta kölcsön a Fredericiának. A Korcsmár Zsoltot is foglalkoztató Midtjylland négy évre szerződtette a kanadai válogatott játékost, és a következő szezonra, a további fejlődése reményében adta kölcsön a Fredericiának.

Svend Graversen sportigazgató jó felépítésű, gyors, technikás játékosként mutatta be a 24 éves futballistát, és biztos benne, hogy a Fredericiánál képes lesz elsajátítani azokat a taktikai elemeket, amelyek a dán élvonalban való érvényesüléshez szükségesek.

A Fredericia a hatodik helyen végzett a 12 csapatos dán másodosztály 2017–18-as idényében.

James 2015-ben mutatkozott be az NB I-ben, játszott a Pécsben, a DVTK-ban, majd a Vasasban; a legutóbbi szezonban 28 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a sereghajtóként kieső angyalföldi csapatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik