NB II: sorra jönnek az új edző régi emberei a Vasashoz

Vágólapra másolva!
2013.01.15. 18:31
Varga Endre, a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Vasas ügyvezetője Szapor Gábor leváltása (és Dirk Berger kinevezése) után a Vasas TV-ben beszélt a klubnál történő változásokról.

A fiatal klubvezető elmondta, hogy éjt nappallá téve dolgoznak azon, hogy a klub gazdaságilag és szakmailag is rendbe jöjjön – ő személy szerint az elmúlt másfél évben alig látta a családját is. Az edzőcserét tényként közölte vele a német tulajdonos, ő csak végrehajtotta azt, amit kértek tőle.

A klubnak továbbra is nagy céljai vannak, ezért már négy új, már korábban a csapattal tréningező labdarúgót igazoltak le: az amerikai csatár, Jacob Wilson korábban a portugál második ligás Feirensét erősítette, de most szabadon igazolhatóként érkezik a csapathoz. A német bal oldali középpályás, Bastian Hohmann legutóbbi klubja szintén a Feirense volt, de ő is szabad státusúként érkezik az együtteshez. Érdekesség, hogy mindkét labdarúgó dolgozott már az új edzővel, Dirk Bergerrel a Germania Schöneiche nevű klubnál. A német Plauentől – innen érkezett az új tréner – az amerikai védekező középpályás, Shane Recklet jött, de magyar labdarúgót is szerződtettek az angyalföldiek, Popovics Bertold az Újpest B gárdáját hagyta ott a piros-kékek kedvéért.

„Aki Németországban helytáll – akár a Regionalligában vagy a harmadosztályban –, az itthon, az NB II-ben is meg fogja állni a helyét" – vélekedett Varga.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik