HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.11.06 17:29 Frissítve: 2018.11.06 17:44

Vasas: Mindenkinek meg kell markolnia, ami a lába között van – Ferenczi

Nehéz helyzetbe került a Vasas labdarúgócsapata, amely ugyan az első tizenkét fordulóban veretlen volt, de azóta sorozatban háromszor is kikapott, és visszacsúszott a 10. helyre az NB II-ben. A klub vezetősége a vasárnapi, kazincbarcikai vereség után menesztette Kis Károlyt, és ideiglenesen Ferenczi Istvánt nevezte ki. A szakember kemény hozzáállást vár csapatától.

 

„Edzés után, amikor hazafelé tartottam, Domonyai László klubigazgató felhívott, és közölte, Kis Károlyt felmentették a munkavégzés alól, és ezen a héten két meccsen nekem kellene irányítanom a csapatot. Elvállaltam a feladatot, de nem egyszerű a helyzet, hiszen mit lehet csinálni máról holnapra...” – nyilatkozta Ferenczi István a klub hivatalos honlapjának.

Elmondta, a felkérés csak erre a két mérkőzésre szól, hiszen neki nincsen vezetőedzői licence.

„A hozzáállásban várok változást, mert a képességeket nem tudom megváltoztatni. Nem vagyunk a legjobb pozícióban, ezért mindenkinek meg kell markolnia, ami a lába között van, és a héten nagyon keményen oda kell tennie magát.”

A Vasas szerdán az NB II utolsó helyén álló Mosonmagyaróvárt fogadja, majd vasárnap a Budaörs vendégeként lép pályára.

2019.02.02 02:10:34

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

NB II-ES FELVEZETÉS. Gólkirállyal lépne előre az ETO • Zseninek induló játékosban bízik a Budafok • Horvát edzővel maradna bent a Balmaz.

2019.01.26 08:46:43

Labdarúgó NB II BABJÁK BENCE

„Ha befutna egy élvonalbeli ajánlat, leülnék a Fradi vezetőivel, és közösen döntenénk.”

2019.01.22 19:36:42

Labdarúgó NB II P. K.

„Sok klub próbálja eldugni a fiatalokat a szélen” – Nemes Milánt egy ideig támogatta, ma már hátráltatja a szabály.