Vasas: málnaszörpös koccintás, Mészöly Kálmán meccsre készül

Vágólapra másolva!
2019.04.10. 10:36
Bő egy évvel ezelőtt kórházból kórházba került különböző betegségekkel, most viszont már a focimeccsre és az edzőterembe járást tervezi Mészöly Kálmán, a Vasas és a magyar labdarúgó-válogatott egykori legendás játékosa és edzője – írja a Blikk.

„Apunak vasszervezete van. Visszatért az étvágya, sőt már van egy kis súlyfeleslege is, amit le lehetne dolgozni – idézi a Blikk Mészöly Gézát, a Szőke Szikla ugyancsak válogatott futballista fiát. – A kisfröccsöket hanyagolja, mivel átállt a málnaszörpözésre: családi eseményeken jókat nevetünk, hogy most már többnyire azzal koccintunk. Egyre kevésbé hiányzik neki az alkohol.”„Apunak vasszervezete van. Visszatért az étvágya, sőt már van egy kis súlyfeleslege is, amit le lehetne dolgozni – idézi a Blikk Mészöly Gézát, a Szőke Szikla ugyancsak válogatott futballista fiát. – A kisfröccsöket hanyagolja, mivel átállt a málnaszörpözésre: családi eseményeken jókat nevetünk, hogy most már többnyire azzal koccintunk. Egyre kevésbé hiányzik neki az alkohol.”

Az orvosok rendszeres testmozgásra biztatják a 77 éves sportembert, a család tulajdonában lévő edzőterem is a rendelkezésére áll, „csak végre rá kellene szánnia magát” – mondta Mészöly Géza, hozzátéve: azt tervezték, együtt nézik meg a helyszínen a Magyarország–Horvátország Eb-selejtezőt, de végül a kései időpont és a hűvös idő miatt maradt a televíziós közvetítés.

A Vasas július 5-én avatja fel az újjáépülő Illovszky-stadiont, amelyben mások mellett Mészöly Kálmánról is szektort neveznek el – a tervek szerint a legendás labdarúgó jelenlétében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik