NB II: három évre aláírt a Vasashoz a DVSC kölcsönjátékosa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.04. 15:50
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas három évre szerződtette a DVSC játékosát, Gál Mátyást.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a Vasas szeretné végleg megszerezni a korábban kölcsönben szereplő Gált, pénteken pedig a vasasfc.hu híre alapján hivatalos lett: a középpályás három évre aláírt az angyalföldi klubhoz. a Vasas szeretné végleg megszerezni a korábban kölcsönben szereplő Gált, pénteken pedig a vasasfc.hu híre alapján hivatalos lett: a középpályás három évre aláírt az angyalföldi klubhoz.

„Örülök, hogy aláírhattam a hároméves szerződést, mert úgy érzem, olyan csapat játékosa lehetek most már véglegesen, amelyik megbecsül – mondta Gál. – Főleg a tavasz folyamán nagyon jól éreztem magam ebben a közösségben. Tetszenek az edzői elképzelések. Lett volna más NB I-es lehetőségem is, de úgy gondolom, hogy ilyenkor nemcsak a pénz számít, hanem az is, hogy a karrierem milyen irányba megy.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők: Gál Mátyás (DVSC-Teva)
Távozott/távozhat: Engel Alex, Gál Mátyás (mindkettő DVSC-Teva – kölcsönből vissza), Remili Mohamed (Puskás Akadémia FC?), Izing Martin (Mezőkövesd-Zsóry?), Nagyházi Dávid (?), Szedlár Zoltán (?), Cseke Benjámin (DVSC-Teva)
Kiszemeltek: Kenesei Krisztián (Lombard Pápa), Kovács Gábor (Paksi FC), Rajczi Péter (szabadon igazolható, legutóbb Mezőkövesd), Hajdú Norbert (szabadon igazolható, legutóbb ZTE), Engel Alex (DVSC-Teva), Polényi Gábor (szabadon igazolható, legutóbb Nyíregyháza), Merczel Zsolt (BKV Előre)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik