nemzetisport.hu 2014.07.04 15:50 Frissítve: 2015.03.11 01:04

NB II: három évre aláírt a Vasashoz a DVSC kölcsönjátékosa

A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas három évre szerződtette a DVSC játékosát, Gál Mátyást.

 

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a Vasas szeretné végleg megszerezni a korábban kölcsönben szereplő Gált, pénteken pedig a vasasfc.hu híre alapján hivatalos lett: a középpályás három évre aláírt az angyalföldi klubhoz.

„Örülök, hogy aláírhattam a hároméves szerződést, mert úgy érzem, olyan csapat játékosa lehetek most már véglegesen, amelyik megbecsül – mondta Gál. – Főleg a tavasz folyamán nagyon jól éreztem magam ebben a közösségben. Tetszenek az edzői elképzelések. Lett volna más NB I-es lehetőségem is, de úgy gondolom, hogy ilyenkor nemcsak a pénz számít, hanem az is, hogy a karrierem milyen irányba megy.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők: Gál Mátyás (DVSC-Teva)
Távozott/távozhat: Engel Alex, Gál Mátyás (mindkettő DVSC-Teva – kölcsönből vissza), Remili Mohamed (Puskás Akadémia FC?), Izing Martin (Mezőkövesd-Zsóry?), Nagyházi Dávid (?), Szedlár Zoltán (?), Cseke Benjámin (DVSC-Teva)
Kiszemeltek: Kenesei Krisztián (Lombard Pápa), Kovács Gábor (Paksi FC), Rajczi Péter (szabadon igazolható, legutóbb Mezőkövesd), Hajdú Norbert (szabadon igazolható, legutóbb ZTE), Engel Alex (DVSC-Teva), Polényi Gábor (szabadon igazolható, legutóbb Nyíregyháza), Merczel Zsolt (BKV Előre)
2020.02.13 20:27:59

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Helle Maximiliant az irodalom klasszikusai fordították a futball felé, a dorogi stadionban fejtette meg kávéházi hősei titkát.

2020.02.09 13:32:27

Labdarúgó NB II F. B.

A végén mentett pontot a Szpari és a Barcika • A Magasföldi-show ellenére nyert a Siófok • Győzött a Budafok.

2020.02.01 19:58:11

Labdarúgó NB II P. Gy.

Bravúros siófoki diadal Gyirmóton • Prosser duplájával győzött az MTK • Döntetlent hozott a Budafok és a Csákvár fővárosi csatája.

2020.01.30 15:45:49

Labdarúgó NB II F. B., P. Gy.

NB II-ES FELVEZETÉS. Új edzővel, korábbi válogatott játékossal harcol a kiesés ellen a Haladás • Zsóri Budaörsön is bizonyíthat • Támadókkal erősített a Csaba.