NB II: megtartaná a Vasas a debreceni kölcsönjátékosokat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.19. 13:02
Megtartaná Gál Mátyást és Engel Alexet a Vasas, a két labdarúgó a DVSC kölcsönjátékosaként futballozott a Vasasnál – számolt be róla az angyalföldi klub honlapja.

„Gál Mátyás és Engel Alex kölcsönszerződése június végén lejár – mondta Vancsa Miklós ügyvezető a klub honlapján. – Szima Gábor, a Debrecen tulajdonosa biztosított bennünket, hogy elsőbbséget élvezünk még a Nyíregyházával szemben is. De természetesen ebben az esetben a pénznek lesz szerepe, annak, hogy ki mennyit ajánl. Ami nekünk nagyon fontos és örvendetes, hogy mindkét játékos kijelentette: egyértelműen és kizárólag a Vasasban szeretnék folytatni pályafutásukat, ha a Debreceni VSC nem számít rájuk.”

Vancsa Miklós az erősítési tervekről is beszélt.

„Azzal nem árulok el titkot, hogy balhátvédet, védekező középpályást – függetlenül attól, hogy Gál marad-e, mert eddig nem volt cseréje – és befejező csatárt mindenképpen szeretnénk igazolni. De örömmel mondhatom, hogy a tavaszi alapcsapat tizenhárom játékosának élő szerződése van a Vasassal. A fiatal Vida Mátét még a Kubala Akadémiához köti szerződés, ám hála György Tamásnak, az akadémia hajlandó ettől eltekinteni. Mi szeretnénk legalább hároméves profi szerződést kötni a tehetséges fiatallal (miként Bereczcel tettük), ám a kétévest sem éreznénk kudarcnak. A nyári felkészülést velünk kezdi el két akadémista, Oláh László, aki baloldali támadó és Kis Balázs, aki 190 centiméter feletti belső védő."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik