K. T. I. 2020.04.05 08:08 Frissítve: 2020.04.05 08:26

Vasas: a válogatott labdarúgónak megint nem volt szerencséje a sérülésekkel

Kleisz Márk legutóbb tavaly decemberben, a III. Kerületi TVE elleni Magar Kupa-találkozón léphetett pályára. Hosszú évek óta először vágott neki télen teljesen egészségesen egy felkészülésnek, ám a bajnoki rajt előtt nem sokkal ismét beütött a krach. A Vasas válogatott játékosa jelenlegi állapotáról beszélt a klub hivatalos honlapjának.

Kleisz Márk lassan teljesen egészséges (Fotó: vasasfc.hu)

 

Eleinte csak egy kisebb sérülésre gondoltam… Éreztem, hogy futásnál húzódik a combom, olyan volt, mintha csak elfáradt volna az izom. A stáb tanácsára pihentettem a lábam, de az újbóli terheléskor – sprint közben – sajnos ismét ugyanazt a fájdalmat éreztem. Akkor már tudtam, hogy ez komolyabb sérülés lesz” – mondta az egyszeres válogatott labdarúgó a vasasfc.hu-nak.

„Az ultrahangvizsgálat kimutatta, hogy részleges szakadás van a combizmomban, ami miatt 2-3 hetes pihenő várt rám. A kontrollt követően azonban már egészségesen folytathattam a tréningeket” – emlékezett vissza a 21 éves játékos, akinek nem volt szerencséje, hiszen három-négy nappal később ismét megsérült a combizma sprint közben, ekkor pedig már az előzőnél is nagyobb volt a szakadás mértéke.

Különböző terápiás – izomstimulációs, lézeres és mágneses – kezelésen vettem részt napi szinten, melyek a most kialakult járványhelyzet miatt szünetelnek, így jelenleg itthon végzem a szakmai stáb által összeállított, speciális feladatokból álló programot. Amint a koronavírus okozta egészségügyi rendelkezések lehetővé teszik, esedékessé válik egy újabb kontroll, ami már – reményeim szerint – zöld utat ad a következő lépcsőfokhoz és a csapattal való közös munkához zárta bizakodóan Kleisz.

2020.05.19 20:49:16

Labdarúgó NB II BORBOLA BENCE

A kétszeres gólkirály megannyi emlékezetes pillanatot tudott felidézni.

2020.05.06 22:56:51

Labdarúgó NB II MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Hát igen, a felső határ a csillagos ég.

2020.05.05 21:52:38

Labdarúgó NB II BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. A klub töretlenül fejlődött mind szakmailag, mind infrastrukturálisan.

2020.05.05 11:13:33

Labdarúgó NB II BABJÁK BENCE

Bélteky Róbert tulajdonos Ausztráliából gratulált a következő idényt az élvonalban kezdő csapatnak.

2020.04.17 18:26:49

Labdarúgó NB II POLGÁR LÁSZLÓ

Kapusként és edzőként is szolgálta a Zala megyei klubot, fia válogatottságig vitte.