Nemzetisport.hu 2011.06.13 08:43 Frissítve: 2012.01.14 02:45

Szolnok: két játékos érkezhet a Kecskeméttől, tíz fiatalt építenek be

A labdarúgó NB I-ből kiesett Szolnok tulajdonosa, Ferencz Gábor kiszáll a labdarúgásból, és nagy változások várhatóak a klubnál. Az átalakuló keretbe két játékos érkezhet Kecskemétről, és számos fiatal futballista kerülhet fel az NB III-as csapatból.

 

„A régi szerződések június 30-ig élnek, az új vezetőség csak attól kezdve veszi át hivatalosan az irányítást – mondta Földi Sándor ügyvezető a szoljon.hu-nak. – A személyi kérdések, elsősorban az új játékoskeret névsora még képlékeny, július 11-re szeretnénk véglegesíteni. Annyit azért elmondhatok, hogy az eddigi első keret öt szolnoki játékosa (Antal, Balogh, Lengyel, Rézsó, Szalai) mellé az NB III-as csapatunk tíz fiatalját szeretnénk felhozni, valamint 4-5, más klubtól érkező magyar labdarúgót szeretnénk igazolni. Volt egy harmincas listánk, azt az elmúlt hetekben tizenötösre szűkítettük. Jelenleg előrehaladott tárgyalásokat folytatunk a KTE kapusával, Tóth Zoltánnal és bal oldali védőjátékosával, Farkas Istvánnal."

„Szakmai kérdésekben Romanek János az első számú vezető, pályaedzőként Bontovics Ferenc, tanácsadóként Lódi László segíti a munkáját. A csapat gyúrója továbbra is Hatvani Attila lesz. Az eddigi 13 fős utánpótlásedzői gárdánk újabb három szakvezetővel bővül: Antal Gábor, Balogh Pál és Rézsó Péter az aktív játék mellett nyártól immár megteszi az első lépéseket az edzőkarrier felé is. A 11 év alatti korosztályok szakmai igazgatója Munkácsi József lesz, akinek eddig is remek kapcsolatai voltak az óvodákkal, általános iskolákkal.

A Szolnok július 4-én kezdi meg a felkészülést a Tiszaligetben, majd 24–30. között egyhetes edzőtáborba utazik" – tette hozzá az ügyvezető.

2020.03.10 07:10:53

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Holló Iván 1968 óta követi az MTK-t mindenhová, a nagysurányi főrabbi ükunokája türelmesen viselte a kazincbarcikai sértéseket.

2020.03.09 21:37:48

Labdarúgó NB II SZÖLLŐSI GYÖRGY

NS-VÉLEMÉNY. Sőt, a szakvezető személyére is van javaslata.