HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2012.05.31 13:37 Frissítve: 2015.02.14 01:34

Prukner László távozik Zalaegerszegről

Közös megegyezéssel távozik a labdarúgó NB I-től búcsúzó Zalaegerszegről Prukner László – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

 

Prukner László közös megegyezéssel távozik Zalaegerszegről (Fotó: Mirkó István, archív)

A játékosállományban is történtek változások, ami már biztos: a két győri kölcsönjátékos, Mihai Nicorec és Giorgi Ganurgava a nyári felkészülést már nem a ZTE-vel kezdi meg, mint ahogy Szakály Dénes sem, akit a Videoton visszarendelt. Lejárt a szerződése Milan Bogunovicsnak és Mladen Brkicsnek, ők távozhatnak a klubtól. Szintén lejárt a szerződése Leon Panikvarnak és Manu Hervasnak, velük még egyeztet a klubvezetés – olvasható a ztefc.hu-n.

A többi játékosnak élő szerződése van, de velük is folyamatosan zajlanak a tárgyalások, várhatóak még távozók. A háttérben már felvették a kapcsolatot több játékossal is, hiszen a keret mindenképpen megerősítésre szorul: 5-6 meghatározó magyar és külföldi játékos érkezése várható, valamint olyan fiataloké, akikre hosszú távon számíthat a csapat.

A kölcsönjátékosok (pl. Rajcomar, Gaál, Barna ) vissza kell, hogy térjenek a csapathoz, mint ahogy az NB I-ben már bemutatkozott fiatalok is a felnőtt csapattal kezdik majd a felkészülést, amely július 3-án, kedden délután indul már az új szakmai stábbal és várhatóan nagyrészt kész játékoskerettel.

2019.03.03 13:26:58

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Ötöt vágott a Vasas, négyet az ETO • A Siófok legyőzte a Csabát • Balmaz-siker a kiesési helyosztón.

2019.03.02 01:59:30

Labdarúgó NB II F. B.

ESÉLYLESŐ Április 7-én lesz a tavasz rangadója • A Gyirmót annyi pontot szerzett otthon, mint idegenben.