Nemzetisport.hu 2012.05.31 13:37 Frissítve: 2015.02.14 01:34

Prukner László távozik Zalaegerszegről

Közös megegyezéssel távozik a labdarúgó NB I-től búcsúzó Zalaegerszegről Prukner László – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

 

Prukner László közös megegyezéssel távozik Zalaegerszegről (Fotó: Mirkó István, archív)

A játékosállományban is történtek változások, ami már biztos: a két győri kölcsönjátékos, Mihai Nicorec és Giorgi Ganurgava a nyári felkészülést már nem a ZTE-vel kezdi meg, mint ahogy Szakály Dénes sem, akit a Videoton visszarendelt. Lejárt a szerződése Milan Bogunovicsnak és Mladen Brkicsnek, ők távozhatnak a klubtól. Szintén lejárt a szerződése Leon Panikvarnak és Manu Hervasnak, velük még egyeztet a klubvezetés – olvasható a ztefc.hu-n.

A többi játékosnak élő szerződése van, de velük is folyamatosan zajlanak a tárgyalások, várhatóak még távozók. A háttérben már felvették a kapcsolatot több játékossal is, hiszen a keret mindenképpen megerősítésre szorul: 5-6 meghatározó magyar és külföldi játékos érkezése várható, valamint olyan fiataloké, akikre hosszú távon számíthat a csapat.

A kölcsönjátékosok (pl. Rajcomar, Gaál, Barna ) vissza kell, hogy térjenek a csapathoz, mint ahogy az NB I-ben már bemutatkozott fiatalok is a felnőtt csapattal kezdik majd a felkészülést, amely július 3-án, kedden délután indul már az új szakmai stábbal és várhatóan nagyrészt kész játékoskerettel.

2020.02.22 20:55:44

Labdarúgó NB II P. Gy., F. B.

Legyőzte a Vasas a Barcikát • A Szolnok a Siófok, míg a Budaörs a Haladás ellen mentett pontot • Otthon kapott ki az ETO.

2020.02.13 20:27:59

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Helle Maximiliant az irodalom klasszikusai fordították a futball felé, a dorogi stadionban fejtette meg kávéházi hősei titkát.

2020.02.09 13:32:27

Labdarúgó NB II F. B.

A végén mentett pontot a Szpari és a Barcika • A Magasföldi-show ellenére nyert a Siófok • Győzött a Budafok.

2020.02.01 19:58:11

Labdarúgó NB II P. Gy.

Bravúros siófoki diadal Gyirmóton • Prosser duplájával győzött az MTK • Döntetlent hozott a Budafok és a Csákvár fővárosi csatája.