PMFC: halasztást kérnek, két fordulót később játszanának

Vágólapra másolva!
2015.07.31. 21:59
Halasztási kérelemmel fordult a Pécsi MFC labdarúgócsapata az MLSZ Baranya megyei igazgatóságához. Az NB I-ből a megye I-be zuhant PMFC azt szeretné elérni, hogy első két mérkőzését később játszhassa le.

A PMFC még most szedi csak össze keretét, az augusztus 16-i nyitányra így nem tud még megfelelően felkészülni a klub – írja a bama.hu. A PMFC mellett a PTE-PEAC, a PVSK és a Szászvár is halasztást kért a megyei igazgatóságtól az első két fordulóra, a Mohács és a Bogád pedig az első kört szeretné kihagyni.bama.hu. A PMFC mellett a PTE-PEAC, a PVSK és a Szászvár is halasztást kért a megyei igazgatóságtól az első két fordulóra, a Mohács és a Bogád pedig az első kört szeretné kihagyni.

„Ha meg tudjuk oldani a sorsolást, akkor várhatóan engedélyezni fogjuk a csapatoknak a halasztást” – nyilatkozta ifj. Bogyay Zoltán, az MLSZ Baranya megyei igazgatója az ügyről a bama.hu-nak. A sorsolástervezetet a jövő héten készíti el a versenybizottság, ezt pedig augusztus 10-én vitatják meg a csapatok ligaértekezleten.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik